Abdel om at blive far: Mit liv er nemmere

Abdel er ikke en far uden humor.

I august blev journalist og tv-vært Abdel Aziz Mahmoud forældre til lille Ava. De første to uger med den lille ny satte nogle tanker i gang hos Abdel, og livet med baby har kun gjort hans hverdag nemmere.

Artiklen fortsætter under videoen af komiker Uffe Holm.

LÆS OGSÅ: Amalies eks i retten: Tiltalt i gigantisk svindelsag 

- Barnevognen er jo en slags evighedspladsbillet. I rejser jer og skaber plads, uanset hvor vi går. Nogle gange tager jeg endda en tom barnevogn med i metroen, hvis jeg har lidt ømme stænger og vil ligge på langs, skriver Abdel i et opslag på Instagram som en anden komiker.

Den humoristiske tone fortsætter:

- Jeg har åbenbart altid ret nu. Uanset hvad vi taler om, så smider jeg et “men jeg har ikke sovet i nat!” Eller “mine brystvorter er fuldstændig slappe.” Jeg aner ikke, hvad dét præcist betyder, men folk holder kæft. Nogle gange går de. Og jeg får ret og fred, tilføjer Abdel.

LÆS OGSÅ: Tv-par sælger lejligheden

En af de helt store forskelle er dog på værtens Instagram-profil.

- Det bedste ved Ava er dog de 4-5.000 følgere, der pludselig er kommet til. Hvorfor fik jeg ikke en bebs for flere år siden!

LÆS OGSÅ: Her er alle ti dansepar i årets 'Vild med dans'

Selvom Abdel er stolt af lille Ava, så er det ikke på Instagram, man kommer til at se den lille skønhed.

- Jeg må dog skuffe jer med det manglende baby-indhold her. Sådan bliver det formentlig ved. Nu ser vi. I al fald indtil den dag, pigebarnet kan sige “betalt partnerskab” (forhåbentlig hendes første sætning, fingers crossed), så skal I dælme se stories om ammeindlæg (ved ikke, hvad det er) eller majsvælling, fortsætter Abdel.

LÆS OGSÅ: Tidligere reality-stjerne med i nyt TV 2-program

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Abdel Aziz Mahmoud (@abdelight)