Felix Smith overvejer at stoppe som tv-vært

Felix Smith vil gerne have mange oplevelser i livet, og nu føler han, at han har prøvet at lave fjernsyn, derfor er han begyndt at se i andre retninger.

Felix Smith, 44, var for første gang vært i ungdomsprogrammet 'Rundfunk' i 2003 på TV 2. Siden har han haft et utal af tv-værts jobs på både DR1 og TV 2 og senest som vært på 'Top Gear' på Kanal 5.

Felix trives godt med tv-jobs, da han hurtigt kan blive meget rastløs, og på en tv-produktion sker der noget hele tiden. Men efter corona ramte i marts 2020 har Felix haft tid til at tænke over sin karriere, det fortæller han op i det seneste afsnit af 'Over Atlanten' på discovery+ og Kanal 5.

- Sidste år blev jeg spurgt, om jeg ville lave 'Top Gear', og det har altid været mit store drømmeprogram, så det var simpelthen så stor en gulerod, at jeg var nødt til at sige op på TV 2 efter ni år. Men så kom der corona. I starten skulle jeg lige vænne mig til, at der ikke var noget i kalenderen, og at der ikke var et projekt, jeg skulle starte på, fortæller Felix Smith og fortsætter:

- Nu, hvor der er gået lidt tid, så er jeg glad for, at jeg har fået denne her mulighed, for den havde jeg ikke været i stand til at skabe selv, fortæller Felix, der har brugt året som et friår, hvor han har stoppet op og kigget sig lidt omkring.

- Af natur er jeg nok sådan et menneske, der gerne vil prøve forskellige ting. Det med at lave fjernsyn, det har jeg i hvert fald prøvet, og det kan sagtens være, jeg skal blive ved med det, men lige nu der i hvert fald et naturligt sted og stoppe op og tænke over, om der var andre ting, der kunne være sjovt og prøve.

Se klippet herunder, hvor Felix taler om sit mulige karriereskift og se 'Over Atlanten' på Kanal 5 og discovery+.