Andreas Gylling Æbelø og Abdel Aziz Mahmoud
Andreas Gylling Æbelø og Abdel Aziz Mahmoud

Deler trist nyhed: Abdels mand ramt af blodprop i hjernen

Tv-værtens mand fik for knap en uge siden en blodprop i hjernen.

For næsten et år siden ramte lykken ægteparret Abdel Aziz Mahmoud og Andreas Gylling Æbelø, da de fik datteren Ava. Nu er lykken dog vendt, for på sin Instagram deler tv-værtens mand Andreas, at han for knap en uge siden pludselig blev ramt af noget, der skulle vise sig at være en blodprop i hjernen.

LÆS OGSÅ: Ung mor fik slem forskrækkelse: Datteren trak ikke vejret

Artiklen fortsætter under videoen...

Det startede med, at han ikke kunne se til venstre. Efter at have ringet til akuttelefonen, røg han på øjenklinikken på Glostrup Sygehus, og det viste sig, at det var begge øjne, den var galt med, hvilket gjorde, at lægerne arbejdede med teorien om, at det kunne være en blodprop i hjernen. Det forklarer Andreas i opslaget.

LÆS OGSÅ: Utallige lægebesøg: Geggo mistænkte kræft

Rigtigt nok var det til Andreas' store overraskelse en blodprop.

- Wtf?! Jeg er i mit livs form. I må tage fejl, lød hans reaktion.

Ifølge lægerne kan blodproppen hverken tilskrives alder eller livsstil, og Andreas kunne ikke have gjort noget anderledes for at forebygge det. Derfor er lægerne i gang med at tjekke ham fra top til tå for at finde en årsag, men det er kun i halvdelen af tilfældene, at de finder det.

Heldigvis var blodproppen ikke længe om at forsvinde igen, men det efterlod Andreas med en række mén.

- Proppen er over alle bjerge igen, jeg siger til mig selv, at den ikke turde andet. Men resultatet af den sidste scanning i tirsdags viste, at der har været et ilttab et sted i min hjerne forårsaget af en blodprop i højre side. Derfor er mit venstre synsfelt ramt. Ikke andet. Altså ud over mit humør og min energi.

LÆS OGSÅ: Rikke Chili efter brud med Exit Martin: Jeg er lykkelig

Andreas er dog ikke slået helt ud af den skræmmende oplevelse.

- I de bedste øjeblikke kan jeg i det hele taget mærke en grundoptimisme. Jeg er ikke bange. Men jeg er mørbanket, og jeg er klar over, at vejen frem kan blive med omveje og tilbageskridt, skriver han og tilføjer, at manden Abdel er påvirket af oplevelsen:

- Og giv min mand et kram, hvis du ser ham - han trænger.

LÆS OGSÅ: Kourtney Kardashian overrasker: Jeg er gravid

Du kan selv læse hele opslaget herunder: