Efter blodprop: Giver status på helbredet

Sidste sommer var hård for ægteparret Abdel Aziz Mahmoud og Andreas Gylling Æbelø, da sidstnævnte blev ramt af en blodprop i hjernen.

Sidste sommer gennemlevede 44-årige Andreas Gylling Æbelø, som er ægtefælle til tv-vært Abdel Aziz Mahmoud, 41, et sandt mareridt, da han pludselig blev ramt af en blodprop i hjernen.

LÆS OGSÅ: Emil Midé og familien: Skovler penge ind

Da HER&NU møder parret til dette års Roskilde Festival, lægger de ikke skjul på, at det har været et hårdt år, men med Andreas i stærk bedring, ser de frem til en festlig sommer.

- I forhold til sidste års sindssyge sommerferie, kan vi lidt mere nu. Andreas er ved at komme sig, så vi skal på sommerferie med vores datter og hygge os i sommerhuset, og så skal vi også på nogle festivaler, lyder det fra Abdel, der bliver suppleret af Andreas:

Artiklen fortsætter under billedet:

Abdel Aziz Mahmoud og Andreas Gylling Æbelø
Abdel Aziz Mahmoud og Andreas Gylling Æbelø

- Det er et år siden, og jeg er rimelig meget tilbage. Det har været et vanvittigt år og et svært år, men jeg er godt tilbage. Det er endda lykkedes at arbejde, og jeg har fået skrevet en bog, som udkommer til august, lyder det.

Sidste sommer lagde Abdel også vejen forbi Roskilde Festival, men det blev et ultrakort visit.

LÆS OGSÅ: Amalie Dollerup afslører spændende tv-planer

- Jeg tog hjem igen, lige efter jeg landede. Nu skal vi prøve at feste lidt sammen. Jeg havde virkelig dårlig samvittighed, hver gang jeg lavede noget sidste sommer, fordi Andreas ikke kunne være der - og i øvrigt ikke kunne se så godt, fordi du manglede synet i venstre side. Du kan se lidt mere nu, siger Abdel.

Foruden Roskilde Festival skal parret også på Smukfest i Skanderborg og Musik i Lejet i Tisvildeleje, så parret kigger i den grad ind i en begivenhedsrig sommer.

LÆS OGSÅ: Anders Breinholt bekræfter: Det er slut