Abdel var til Oscars: Delte øjeblik med Ryan Gosling

Det var en vild oplevelse for TV 2-værten.

- Skørt.

Sådan beskriver Abdel Aziz Mahmoud sin oplevelse, da han for nyligt var taget en tur til USA for at dække Oscar-uddelingen direkte fra den røde løber for TV 2.

LÆS OGSÅ: Her er alle vinderne til 'Tvprisen' 2024

Abdel har dækket den store begivenhed fra studiet i Danmark de seneste par år, men nu befandt han sig altså for første gang midt i orkanens øje omgivet af en overflod af verdensstjerner, fotografer og journalister.

- Jeg har meget respekt for alle jer. Hold kæft et arbejde. Det mindede mig om dengang, jeg var telefonsælger, med alle de afslag man får. Det tærer på selvtilliden, når folk bare går forbi og ikke anerkender en, lød det fra Abdel til HER&NU på den røde løber til det noget mindre prangende show 'Tvprisen'.

Tv-værten tilbragte hele syv timer på løberen i Hollywood, og han kunne da også give journalisterne til 'Tvprisen' et par fif om, hvordan man bærer sig ad med de store stjerner.

- Jeg fandt ud af, hvordan man får fat i folk. Man skal lade være med at spørge dem. Man skal bare råbe spørgsmålet og gå i gang med interviewet.

LÆS OGSÅ: WHAT! Rikke Gøransson har scoret job til prisuddeling

Blev du starstruck over at møde nogen?

- De ser jo bare så irriterende smukke ud, alle sammen. Men ærligt, ikke rigtig. Ryan Gosling og jeg havde et moment på et kvart sekund. Jeg vasker ikke de her øjne igen. Der var god Kenergy, fortalte Abdel, der henviser til 'Barbie'-filmen, hvor Ryan Gosling spiller Ken.

LÆS OGSÅ: Afslører: 'Linde på Langeland' vender tilbage

Abdel er dog ikke skræmt helt væk, og han tager gerne turen igen, hvis han bliver spurgt. Han fortalte dog, at det ikke var den overdådige gæsteliste, der var højdepunktet.

- Den fedeste oplevelse var at møde danskerne, som havde et Oscar-håb. De føltes som en fodboldkamp, hvor man hepper på, at Danmark vinder. Danskerne var de mindste stjerner, men dem der betød mest for mig, afsluttede han.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: De kendte til 'Tvprisen'