'Gift ved første blik' sæson 8.
'Gift ved første blik' sæson 8.

WHAT! Flere nye ændringer i 'Gift ved første blik'

I de tidligere sæsoner så deltagerne hinanden inden brylluppet, men det er afskaffet nu.

Ikke alt er, som det plejer i den nyeste sæson af DR-programmet 'Gift ved første blik'. Udover at der er kommet et nyt hold af eksperter, så skal de nygifte par heller ikke længere tilbringe natten sammen i brudesuiten på bryllupsdagen.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: 'Årgang 0'-stjerne med i stort TV 2 program

Men det er tilsyneladende ikke de eneste ændringer, der er kommet i stand i den nye sæson. I sidste sæson af 'Gift ved første blik' kunne HER&NU/Realityportalen nemlig afsløre, at flere af parrene havde set hinanden inden brylluppet.

Det foregik ved, at de tidligere deltagere skulle tage en såkaldt attraktionstest, hvor de skulle vurdere, hvor attraktive de fandt de forskellige potentielle match.

Artiklen fortsætter efter videoen:

Men nu lader det til, at attraktionstesten er blevet skrottet i denne omgang. Det fortæller Jeanette, der er en del af den nye sæson, til HER&NU/Realityportalen.

LÆS OGSÅ: CHOK! Frederik Haun afslører: Det er slut

- Det er blevet taget helt ud. Det er noget, som Michael fortalte mig om på vores bryllupsrejse, at man før gjorde, siger Jeanette og tilføjer:

- Jeg tror, det er positivt, at man ikke skal tage stilling til det, for der lægger jo så meget dybere end bare udseendet. Men det er pillet ud af denne sæson.

'Gift ved første blik' kan ses på DRTV kl. 6.00 og sendes på DR1 kl. 20.00 hver torsdag.