Vildt comeback i 'Sommerdrømme': Et kæmpe energiboost

Vennerne Katrine Bonde og Rasmus Andersen fik gejsten tilbage ovenpå aftenens afsnit af boligprogrammet 'Sommerdrømme'.

Et farverigt maleri med abstrakte blomstermotiver, et simpelt køkken, diverse sylteglas, nips og en dyb orange vægfarve var alt i alt med til at skabe en varm og sommerhusagtig stemning i Katrine og Rasmus' køkken og spisestue, hvilket dommerne også valgte som det mest gennemførte rum til trods for enkelte skønhedsfejl.

LÆS OGSÅ: Linse afslører nyt program med Lebbe Lone

Ifølge Rasmus markerede sejren også en følelse af at komme ind på det rette spor igen i konkurrencen.

- Det gav et kæmpe energiboost, at vinde køkkenet. Vi følte, vi var på niveau ligesom de andre, det synes jeg var værd at tage med, fortæller han til HER&NU og fortsætter:

- Efter vi fik afleveret badeværelset, så følte vi også sådan, 'Okay, nu skal vi gå to veje. Enten kan vi gå helt ned på grund af det her badeværelse, eller så kan vi komme op på 'hesten' igen.' Vi er nogle fightere, hvor vi også følte, at 'Nu skal den have én over nakken. Vi ville ikke ligne nogle amatører', det var sådan nogle tanker, der gik igennem vores hoveder.

De knoklede i døgndrift

I boligprogrammet portrætteres venneparret som dem, der har let til latter, men også som dem, der tager det lidt for roligt. Her faldt Rasmus' svar også prompte:

LÆS OGSÅ: Sådan bedømmes deltagerne i 'Sommerdrømme'

- Det, som jeg har studset over, var, at det ligner, at Katrine og jeg 'bare' ikke kan noget. Det er jo ingen hemmelighed, at vi ikke har haft noget erfaring, men i virkeligheden var vi jo det eneste par, der arbejdede i døgndrift, da vi 1) skulle lære alle maskinerne at kende og 2) skulle tage stilling til større ting ,man vidste skulle laves, men som man ikke har taget stilling til før, end når man stod med det, fortæller han muntert.

LÆS OGSÅ: Tilde fra 'Ups, vi er voksne' på særligt 'X Factor'-besøg

Men selvom det nu er sådan, de vinkles i programmet, så læner de sig tilbage over de fantastiske minder med de andre deltagere og ikke mindst, at deres sommerhus var et samlingspunkt for dem alle.

- Katrine og min fordel er, at vi er nogle åbne mennesker. Vores sommerhus var et slags 'hovedhus' for alle parter. Det var os, som folk kom til, hvis de for eksempel havde været oppe og smådiskutere med deres respektive partnere, så kom de bare over, hvor vi gav dem et godt grin, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Vild scene undladt: Andreas får særdeles fræk gave af Trine

Boligprogrammet 'Sommerdrømme' kan ses på TV 2 om onsdagen klokken 20.00 og TV 2 Play.