Vild prank: Ida tager røven på kæresten

Se reaktionen her: Reality-stjernen Ida Mckenna Christensen giver sin kæreste Alexander noget af en overraskelse.

Der er mange måder at vise sin kærlighed på. Mens nogle viser det med blomster, så er der også nogle, der tager den stadiet videre ved at få tatoveret navnet på sin udkårne på kroppen.

LÆS OGSÅ: WHAT: Tobias Dybvad tilbage på tv?

Det er også dét, som Ida Mckenna Christensen, der er aktuel i programmet 'De dyre piger', forsikrer sin kæreste Alexander Möllbach om, at hun har gjort, da hun kommer hjem med hans fornavn på sit ben.

Hvad, Alexander Möllbach ikke ved, er bare, at det ikke er en rigtig tatovering, som Ida har fået lavet.

- Det har du bare ikke gjort. Du er så åndssvag - du har fuldstændig tabt sutten skat, siger Alexander, inden det går op for ham, at den er falsk:

- Du er så dum man, siger han med et smil, da det går op for ham, at navnet på anklen ikke er permanent.

Afviser ikke idéen

Selvom Ida ikke på nuværende tidspunkt har nogle tatoveringer, så er hun ikke afvisende over for, at hun kunne finde på at få lavet en kærestetatovering i fremtiden.

- Jeg synes faktisk, at den voksede lidt på mig, men det ville være for tidligt. Vi har snakket om det før, men hvis det skulle gøres, så skulle det være som symbol for en vielsesring, når vi var blevet gift, siger Ida til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: 'Love Island'-Ida: Klar til 'Robinson'

Ida Mckenna Christensen og Alexander Möllbach fandt sammen, efter de mødte hinanden i reality-programmet 'Date mig i et døgn'.

Du kan se Alexanders reaktion i videoen herunder: