Mark og Line i 'Gift ved første blik'.
Mark og Line i 'Gift ved første blik'.

Uventet drejning i 'Gift ved første blik': Det var et chok

Det var først til slut, at det gik op for 33-årige Mark, at forholdet ikke ville lykkedes.

Det kommer nok bag på mange, at Mark og Line ikke ender sammen i kærlighedseksperimentet 'Gift ved første blik', da parret fra begyndelsen gik godt i spænd uden gnidninger.

Artiklen fortsætter efter videoen:

I sidste afsnit giver Line dog udtryk for, at hun har manglet flere dybere samtaler, og dermed tager parforholdet en uventet drejning, der også overraskede den 33-årige kranfører.

LÆS OGSÅ: Gustav afslører: Utroskab ødelagde forholdet

- Det kom bag på mig, kan man sige. Det var først den sidste uge, at det gik op for mig, at det her måske ikke lykkedes alligevel, fortæller Mark og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Efter 'Luksusfælden': Sådan går det i dag

- Jeg syntes, det var ærgerligt, at det gik galt den sidste uge, fordi jeg syntes klart, vi havde noget at arbejde med. Selvfølgelig var vi enige om, at der ikke var opstået en forelskelse, men vi havde det stadigvæk så godt, at jeg mente, at der var noget at arbejde med.

Forstod ikke alvoren

Ifølge Mark var det først til sidste parterapi, at det gik op for ham, hvor Line stod i relationen.

- Da jeg sidder til parterapien, er jeg den ene herre i rummet, der bare prøver at sige det, de andre gerne vil høre, for jeg har ingen idé om, hvad der foregår. Udgangspunktet er nok lidt, at alt bare er kommet som et chok for mig, at vi lige pludselig er kommet til et sted, hvor det går ned ad bakke, fortæller Mark og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Natascha Linea taler ud: Derfor blev hendes Instagram slettet

- Det er for alvor til parterapien, at det går op for mig, at Line er ved at trække sig. Så jeg sidder bare og plaprer, for jeg ved ikke, hvad jeg skal sige, fordi jeg ikke var forberedt på alvoren af terapien.

Line bekræfter, at hun efter parterapien fik et behov for at trække sig.

- Det var som om, at jeg blev mere afklaret med min beslutning efter sidste parterapi. Jeg kunne mærke, at jeg var ved at være udbrændt og meget lav på energi og overskud - jeg valgte derfor at trække mig for at passe på mig selv, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Vildt øjeblik i 'Landmand søger kærlighed': Afviser tv-snyd

Efter parterapien har Line og Mark et par dage hver for sig, fordi de begge har arbejde at se til. Af den årsag har de ifølge Mark ikke mulighed for at arbejde på at få dybere samtaler.

Kunne regne det ud

Selvom parret ikke fik talt særlig meget sammen i dagene op til, de skulle svare på, om de ville forblive gift, vidste han godt, hvad Line ville svare.

LÆS OGSÅ: Cecilie Schmeichel springer ud som designer

- Vi havde telefonsamtaler inden, hvor hun fortalte, at det bliver et nej, men jeg kunne også godt regne det ud, fordi hun også aflyste en koncert om lørdagen, fortæller han og understreger, at han ikke er ked af det over udfaldet.

- Det er vigtigt at forstå, at vi ikke havde en forelskelse - vi havde en god relation. Jeg er ærgerlig over, at vi ikke byggede videre på relationen, fordi det kørte så godt for os.

LÆS OGSÅ: Efter 15 års parforhold: Micki Cheng reddet af svigerforældrene

Selvom parret fortæller, at de gerne vil bevare kontakten, så har de ifølge Mark kun set hinanden tre gange siden eksperimentet sluttede.

- Vi har det fint, og vi taler med fuld respekt for hinanden. Efter vi havde set sidste afsnit ringede vi også sammen, hvor vi talte om, hvordan vi har det, siger Mark og slår fast:

LÆS OGSÅ: 'Nak og æd'-Jørgen: Det er jeg pissestolt over

- Jeg har på intet tidspunkt været sur eller bitter på Line.