Teresa Ovenberg (Foto: Janus Nielsen)
Teresa Ovenberg (Foto: Janus Nielsen)

Teresa efter voldtægtssag: Vi er kommet os

Teresa og Teitur er kommet videre efter det seneste års udfordringer.

Det seneste år har mildt sagt været turbulent for realityparret Teresa Ovenberg og Teitur Skoubo. I maj blev Teitur dømt for voldtægt, og i oktober blev han frikendt og i stedet dømt for vold.

LÆS OGSÅ: 'Løvens Hule'-investor scorer nyt job

Artiklen fortsætter under videoen...

Parret holdt dog sammen gennem op- og nedturene, og Teresa har tidligere fortalt, at deres forhold er blevet stærkere med tiden, og at hun ikke ville ønske, at deres forhold var anderledes.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus i slem ulykke

Det har dog været begrænset, hvor meget Teresa har været at finde til offentlige events, men det ændrede sig i går, da hun dukkede op på den røde løber til en filmpremiere og fortalte SE&HØR, at parret er kommet videre.

- Det går rigtig godt, vi har det dejligt, og alt kører bare. Vi har ligesom lagt alt fra sidste år bag os. Vi er kommet os så godt over det, som man nu kan, og ser bare fremad, fortalte hun til mediet.

Det har dog været en svær tid for Teresa, der for et par måneder siden åbnede op omkring, hvordan hun er kommet igennem den.

- I sommer befandt jeg mig et sted, hvor jeg følte mig helt lost, overvældet og generelt bare ked af det. Jeg tog det alvorligt og gjorde noget ved min situation. Jeg startede med at prioritere mig selv mere, fortalte Teresa i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Elvira afslører indbrud