Teresa Ovenberg (Foto: Janus Nielsen)
Teresa Ovenberg (Foto: Janus Nielsen)

Deler råd: Sådan kom Teresa igennem den svære tid

Teresa deler ud af sine gode råd til andre, der står et svært sted i livet.

Det var ikke nemt for Teresa Ovenbearg, da kæresten Teitur Skoubo i sommer blev idømt 2,5 års fængsel i byretten for voldtægt. Teitur sad i fængsel i fem måneder, indtil sagen kom for landsretten, hvor Teitur blev frikendt for voldtægt og idømt tre måneder for vold.

LÆS OGSÅ: Mascha Vangs mand er med i nyt tv-program

Atiklen fortsætter under videoen af Teitur og Jonass. 

Teresa har løbende delt ud af, hvor svært det har været. Hun har blandt andet ikke kunne rejse til parrets fælles hjem i Spanien for at hente sine ting, og hun har fået Body SDS-behandlinger for at få krop og sind i balance.

LÆS OGSÅ: Teitur: Derfor er jeg ikke bitter

Siden Teiturs løsladelse i oktober har Teresas liv taget en drejning, og den smukke færing kan igen smile. Nu giver hun andre gode råd ved at fortælle, hvordan hun selv kom igennem den svære tid.

- I sommer befandt jeg mig et sted, hvor jeg følte mig helt lost, overvældet og generelt bare ked af det. Jeg tog det alvorligt og gjorde noget ved min situation. Jeg startede med at prioritere mig selv mere, indleder Teresa i en story på Instagram og fortsætter:

- Bare det at gå flere ture og træne gjorde en kæmpe forskel. Jeg skabte nye vaner og struktur i mit liv. Det hjalp mig både på det personlige og arbejdsmæssige plan.

LÆS OGSÅ: Teresa åbner op: Sådan er mit og Teiturs forhold

Teresa håber at kunne hjælpe andre og deler et sidste godt råd.

- At gruble over dine problemer hjælper dig sjældent frem til en læsning. Vi har alle brug for balance og lidt struktur i vores liv. Balance mellem de aktiviteter, der giver os energi. På den måde bliver ting meget lettere at overskue. Gør noget godt for dig selv, slutter Teresa.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af TERESA OVENBEARG 💎 (@teresaovenbearg)