Teresa Ovenberg (Foto: Janus Nielsen)
Teresa Ovenberg (Foto: Janus Nielsen)

Teresa åbner op: Sådan er mit og Teiturs forhold

Parret har været igennem tykt og tyndt sammen.

Nu sætter Teresa Ovenberg endelig ord på, hvordan hendes forhold er til kæresten Teitur Skoubo.

LÆS OGSÅ: Se alle billederne: Her frier Sonny til kæresten

Artiklen fortsætter under videoen...

- Vi har været så mange ting igennem alle disse år, både sammen og hver for sig, så vi kender hinanden vitterligt ind og ud. Vi udvikler os sammen, vi er gode til at kommunikere, vi har dybe snakke, vi har det pisse sjovt sammen, og vi støtter hinanden gennem tykt og tyndt! skriver Teresa i en spørgerunde på sin story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Hed flirt: Nyt ‘Ex on the Beach’-par på vej

Og tykt og tyndt har det været. Teitur har det seneste år været igennem tre retssager. Først kendt skyldig for voldtægt i byretten, dernæst frikendt for voldtægt i ankesagen i landsretten, hvor han i stedet blev dømt for vold og senest i byretten igen, hvor han fik sin tredje voldsdom. Teresa var kun til stede ved den første af de tre retssager.

Teresa fortæller, at deres forhold kun er blevet stærkere med tiden.

- Det har også taget tid at komme hertil. Vi blev først kærester i 2016, og da var vi ikke gode til at kommunikere. Siden da har vi lært rigtig meget og er bedre til at forstå hinanden, skriver hun videre.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen er tilbage i Danmark

Ville ikke ønske det var anderledes

Hun vil ikke ændre på noget i deres forhold, og de to tidligere reality-deltagere supplerer hinanden godt.

- Jeg sætter stor pris på, hvordan vores forhold er og vil ikke ønske, det var anderledes på nogen måde. Der er ingen relation, jeg kan sammenligne med den, jeg har med ham. Han får mig lidt op i gear, og jeg får ham lidt ned, og generelt er vi bare rigtig gode sammen, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Sarah Tiedt afslører: Det er første gang

De to fandt sammen første gang på Færøerne i 2016, men har siden haft perioder væk fra hinanden, hvor Teitur blandt andet deltog i 'Paradise Hotel'. De blev genforenet, da Teresa dukkede op som Teiturs eks i datingprogrammet 'Ex on the beach', og de to blev kærester igen i foråret 2021.

LÆS OGSÅ: Lamar afslører: Var Khloé utro konstant