Simba Prisen 2023
Simba Prisen 2023

Sille Nimholm giver status på retssagen

Selvom Sille Nimholm håber på, at hendes comeback i den kommende sæson af reality-hittet, vil give hende en ny fortælling på 'Paradise Hotel', har hun ikke lagt den gamle bag sig.

Tilbage i efteråret 2021 gik Sille Nimholm hele vejen til finalen i 'Paradise Hotel' sammen med sin parnter og daværende flamme David Jarsbo. Til troskabstesten endte David dog med at smide den famøse kugle og tage hele pengepræmien på 500.000 kroner til sig selv.

LÆS OGSÅ: Ny hverdag på Falster: 'Bachelor'-Mads har skaffet job til kæresten

Trods tillidsbruddet endte parret som kærester hjemme i Danmark, og David fortalte, at han alligevel ville dele pengene med Sille, men da parret slog op i december forrige år, trak han tilbuddet tilbage.

Siden har de to ligget i retslig strid omkring præmiepengene, og selvom Sille Nimholm nu er en del af startcastet på den kommende sæson af 'Paradise Hotel', hvor hun håber på at få en lykke afslutning på sit realityeventyr, har hun ingen planer om at lægge striden på hylden.

- Retsagen kører stadig, som den skal. Vi har ikke rigtigt hørt så meget, men sådan noget kan jo tage lang tid, fortæller Sille Nimholm til HER&NU.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Se hele startcastet til 'Paradise Hotel' 2023

Sille Nimholm slår derudover fast, at hun stadig ikke har kontakt til David.

- Jeg har intet forhold til David i dag, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Efter tv-skilsmisse: Nu har Pernille og Martin genoptaget kontakten

Efter bruddet med David har Sille Nimholm ikke brugt meget tid på mænd, men noget tyder på, at det måske ændrer sig i den nye sæson.

- Tiden må vise, om der er noget fliteri i den kommende sæson, fortæller Sille med et skævt smil.