Stina på 'Paradise Hotel' i 2010. (Foto: Lotta Lemche/TV3)
Stina på 'Paradise Hotel' i 2010. (Foto: Lotta Lemche/TV3)

'Paradise Hotel'-deltager indlagt med hjerteproblemer

Stina Petersen, der deltog i sæson 10 af 'Paradise Hotel', gennemgår et sandt mareridt.

Det har været nogle skræmmende og hårde dage for Stina Petersen, der deltog i 'Paradise Hotel' tilbage i 2010, som på nuværende tidspunkt er indlagt på Gentofte Hospital.

Artiklen fortsætter under videoen:

Det fortæller hun til sine 7.000 følgere på Instagram.

Først blev den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager indlagt på Herlev Hospital, da hun oplevede problemer med sit hjerte.

LÆS OGSÅ: Mikkel Skelskov åbner op om forholdet til Amalie: Har slugt nogle kameler

- Jeg er indlagt på hjertemedicinsk afdeling, og det går virkelig dårligt. Jeg har fået hjertestarter på. Mit hjerte får sådan nogle anfald og kan ikke selv komme ud af det igen. De har prøvet at give mig medicin, og det hjælper ikke, fortale hun i en story om onsdagen.

Senere på dagen blev hun fragtet til Gentofte Hospital, hvor hun torsdag fik foretaget en såkaldt elektrofysiologisk undersøgelse af hjertet.

Indgrebet er en måde hvorpå, man kan diagnosticere rytmeforstyrrelser i hjertet.

LÆS OGSÅ: Katerina Pitzner trækker tocifret millionbeløb ud

Dårligt nyt

Fredag giver hun nu en opdatering på indgrebet, som ifølge Stina ikke er gået helt som ønsket.

- De startede med at sige, at det var en god succes, og alt var, som det skulle være. Lige indtil om aftenen, hvor jeg får det rigtig dårligt, og jeg ender med at få en masse hjerteanfald igen, og de kommer ind med hjertestarter, fortæller hun på Instagram og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Amalies mor taler ud: Klar til forsoning med Mikkel

- De ved stadig ikke, hvad jeg fejler, og de er stadig på bar bund, som de var i går. Så nu starter det bare forfra, og jeg havde ellers håbet på, jeg ville kom hjem til mine børn i dag, og det kommer ikke til at ske, og det er jeg virkelig ked af det over, afslutter hun.

HER&NU har forsøgt at få en kommentar fra Stina Petersen om, hvad status er på hendes helbred. Hun er i skrivende stund ikke vendt tilbage på henvendelsen.

LÆS OGSÅ: Kold luft: Bryder sig ikke om Amalies mor