Kaldte Benjamin dibs på Freja? Nu forklarer Anders dramaet

Der er dømt drama til havefesten i 'Kærlighed hvor kragerne vender', hvor Freja efter et par drinks deler en særlig mistanke med Anders.

På en bænk 20 meter fra det telt, hvor en fest var i fuld gang, bliver Anders i nyeste afsnit af 'Kærlighed hvor kragerne vender' konfronteret af Freja - og pludselig bliver den gode stemning byttet ud med drama.

LÆS OGSÅ: Sussis nye kærlighed: Her er min Musse

Selvom Freja dater Benjamin, har hun nemlig ikke sluppet tanken om Anders.

- Jeg meldte mig egentlig til det her program på grund af dig, og jeg følte egentlig, at vi havde en ret god kemi på vores speeddate. Så jeg vil høre, om der er en særlig årsag til, at du ikke ringede mig op?, siger Freja i programmet og deler sin mistanke om, at Benjamin har kaldt dibs på hende.

Den mistanke bliver efterladt svævende i luften i programmet, men til HER&NU afviser Anders.

- Det havde på ingen måde noget med Benjamin at gøre. Alle mine valg i programmet blev taget ud fra min egen mavefornemmelse, fortæller Anders og forklarer, at konfrontationen kom meget bag på ham, da han, modsat Freja, følte sig meget afklaret.

- Jeg var helt sikker på, at det ikke skulle være Freja. Jeg kunne slet ikke se mig og Freja som par. Jeg havde ikke den der kriller i maven, fortæller Anders.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-par i chok: Bilen blev påkørt

Den unge fynbo giver dog Freja ret i, at de havde en god speeddate.

- Vi snakkede godt sammen, ja, men efterfølgende kom der bare nogle, som var mere interessante for mig, og som jeg havde en mere romantisk kemi med, fortæller Anders, som allerede tidligt i programmet vidste, hvem han skulle satse på.

Selvom Anders var afklaret omkring Freja, var det dog ikke nemt at afvise hende for anden gang til festen.

- Det var svært, at hun virkede så berørt af situationen. Jeg ville ikke gøre hende ked af det, men jeg ville heller ikke give hende falske forhåbninger, fortæller Anders.

Se hvordan hele situationen ender i 'Kærlighed hvor kragerne vender' hver tirsdag klokken 20.00 på TV 2 eller på TV 2 PLAY.