Mariya Apollonia til årets 'X Factor'-bootcamp.
Mariya Apollonia til årets 'X Factor'-bootcamp.

Har takket nej til 'X Factor' adskillige gange: Jeg var ikke klar

Nu fortæller Mariya Apollonia, hvad der omsider fik hende til at takke ja til 'X Factor'-eventyret.

Musikken fylder en stor del i 24-årige Mariya Apollonias liv, som til dagligt underviser i sang på SceneKunstskolen i Køge.

Artiklen fortsætter under videoen:

Hun har også opvarmet for sangerinden Sandra Hussein og delt sangvideoer på Instagram og YouTube.

Adskillige gange har castere derfor kontaktet Mariya for at få hende med i 'X Factor', men det er først i år, hun har været klar til det eventyr.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche skifter kurs: Nyt projekt om mænd

- Jeg har bevidst valgt at sige nej, fordi jeg ikke var klar til at andre skulle have en mening om mig og min musik, eller hvordan jeg ser ud eller går klædt, siger hun til HER&NU og uddyber:

- Det var hele den kæmpe eksponering i det, fortæller hun og tilføjer, at hun er blevet kontaktet tre-fire gange.

Går efter drømmen

Allerede til sin audition fortalte den 24-årige deltager, at hun nu er klar til at tage springet og kaste sig ud på dybt vand.

- I år har jeg selv taget et bevidst valg om, at jeg hviler nok i mig selv nu til at være mere ligeglad. Det er stadig noget jeg struggler med - det her med hvad andre tænker om mig, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: 'Stjerneklar'-dommer med i 'Forræder'

Mariya har derfor også et ønske om, at hun forhåbentlig kan være med til at inspirere andre, der kan genkende de følelser, hun selv kan have.

- Det er noget, jeg gerne selv vil komme af med. Ikke at være så styret af, hvad andre tænker om en. Så jeg håber, at når folk ser min rejse, at det kan motivere dem til at gå efter deres drømme og være mere ligeglad med, hvad andre tænker, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: NU SKER DET: Elvira kommer hjem til Danmark