Efter 'Robinson': Mathilde har ændret sit liv

Mathilde Marott besluttede sig for at forlade 'Robinson' uden kamp.

I dagens afsnit af 'Robinson' blev Mathilde Marott stemt i kamp mod Toft, der havde tabt dødskampen til Lars tidligere på dagen.

LÆS OGSÅ: 'Grænseløst forelsket'-par: Det, der ikke måtte ske, er sket

Mathilde havde tidligere givet udtryk for, at hun kæmpede med at finde sin plads på holdet og følte sig meget alene. Det tog hårdt på hende psykisk, selvom holdkammeraterne forsøgte at imødekomme hendes ensomhed. Derfor stemte flere af deltagerne på Mathilde for at passe på hende.

Da vært Jakob Kjeldbjerg spørger, om Mathilde ønsker at forlade ekspeditionen uden kamp, takker hun ja. Til HER&NU uddyber Mathilde:

LÆS OGSÅ: Geggo viser helt ny side: Jeg har altid pakket det ind

- Jeg plejer at blende ret godt ind, så egentlig tænkte jeg ikke over, at det ville blive den største udfordring, men det gjorde det helt sikkert, fortæller Mathilde, der med sine 21 år var årets yngste deltager, og det kunne hun mærke.

- Der var stor aldersforskel til mange af dem, og jeg tror, det både påvirkede, hvordan de så mig, og hvordan jeg havde det med at blende ind.

LÆS OGSÅ: Gravid ung mor i voldsomt uheld

Klarsyn

Mathilde ønskede med sin deltagelse at få klarhed.

- Jeg ville gerne have noget klarsyn på mit liv herhjemme. Jeg var et rodet sted og havde brug for at blive isoleret for alt og virkelig føle, hvordan jeg havde det, fortæller Mathilde og tilføjer:

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Lavede dansen om i sidste øjeblik

- Jeg var selvstændig inden, og der var en masse stress, jeg var påvirket af. Jeg vidste, der skulle ske noget med mit liv, for jeg gad ikke gå rundt og have det på den måde. Så 'Robinson' var en oplagt mulighed for at blive revet helt væk fra ens omgivelser.

LÆS OGSÅ: Godt nyt: 'Nak & Æd' vender tilbage

Mathilde var selvstændig vippetekniker, men det er nu fortid.

- Jeg har solgt mit firma og lagt det hele på hylden, og så har jeg skiftet retning. Jeg er startet på en bygningssnedker-uddannelse, så jeg får lov at være håndværker og nørde med en masse ting, slutter Mathilde, der trods den store omvæltning er et godt sted i livet.

LÆS OGSÅ: Niels Erik dumpet af ny kæreste på sms