Cecilie Hother lettet: Endelig diagnose

Cecilie Hothers familie er berørt af den skrækkelige sygdom.

- Alzheimers

Det skriver Cecilie Hother på Instagram, hvor hun forklarer, at hendes far har fået konstateret sygdommen efter et længere forløb med demens.

LÆS OGSÅ: Efter uvenskab: Nu forklarer de relationen

Det er en diagnose, som mange har helt inde på livet, og som Cecilie også har måtte forholde sig til. I sin svære tid har hun valgt at gå med et mere positivt perspektiv på sygdommens indtog i hendes fars og resten af familiens liv.

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro færdig i reality-program

- Det er faktisk rigtig dejligt at have fået en diagnose. Selv om den ikke var overraskende. Nu har vi noget, vi kan arbejde ud fra og blive klogere på. Og acceptere, skriver hun i et opslag på Indstagram.

Cecilies far ligner også stadig sig selv, og det er et fortrøstningsfuldt element i sygdomsforløbet.

- Og så er det dejligt, at min far stadig er en flot mand. Han sad i habitjakke, skjorte og strik på hospitalet. Og det tror jeg betyder noget. At se pæn ud. Og så kan det godt være, at han ikke altid kan huske mit navn eller mine børns - eller hvem vi er. Men hans humor, den fejler intet. Det er stadig den samme, og det er utrolig dejligt! Og en god joke kan ikke siges for mange gange.

LÆS OGSÅ: Efter 12 år: Nu er det slut

Det er dog ikke til at komme udenom, at Alzheimers er en forfærdelig sygdom, og det anerkender Cecilie også blankt.

- Så ja, for pokker, hvor er det en led sygdom! Og hvor følger der dog mange frustrationer og afmagthedsfølelser med i kølvandet. Men jeg prøver at holde fast i de små lysglimt, og så optager jeg de små danse videoer med min far, hvor vi griner sammen eller hygger. De er dejlige at se på, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Droppet af Odorico: Nu sætter han ord på bruddet

Læs hele opslaget herunder.