Cecilie Hother i panik: Rejser akut til udlandet

Cecilie Hother modtog en ubehagelig besked fra sin franske nabo i går.

Tidligere i år købte vejrvært Cecilie Hother og manden Thomas et lyserødt hus i Provence i Frankrig. Og selvom det lyder romantisk med et hus i det franske, så kan det også være problematisk.

LÆS OGSÅ: Falch flytter til Tyskland: Her er hans store kærlighed

For i går midt under fødselsdagsfejringen af manden Thomas, fik de en besked fra en fransk nabo, som har skabt en del panik for Hother og familien.

- Vi modtog en besked om, at vores pool var oversvømmet, og at vandet fossede ud, siger Cecilie i en video, hun har delt på Instagram og fortsætter:

-  Hvad end om det fosser ind eller ud, så er det ikke godt. Og “fosser ud” er jo et definitionsspørgsmål. Nogle ser en flod og andre en vandstråle.

LÆS OGSÅ: Annemette Voss afslører navnet

Og netop derfor har Hother pakket kuffert og spænet ud i lufthavnen for at rejse ned til huset og se, hvor slemt det står til med vandet. Og selvom hun ved, at vandet er slukket, så frygter hun det værste.

- Jeg har en meget livlig fantasi, og jeg har derfor nemt ved at forstille mig vand strømme ned over Bakken og ødelægge den mur, der holder hele pool- og terrasseområdet.

Nu er der blot tilbage at krydse fingre for Hother og familiens hus.

Du kan se hele Cecilie Hothers opslag her.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Cecilie (@ceciliehother)

LÆS OGSÅ: 'Løvens Hule'-investor bliver tv-vært