Önder Yazar og Mette Helena Rasmussen
Önder Yazar og Mette Helena Rasmussen

Afsløring: Den nye 'Nybyggerne'-dommer kendte ikke programmet

Den nye 'Nybyggerne'-dommer Önder Yazar blev castet uden rigtig at kende til programmet.

Optagelserne til sæson ni af TV 2-programmet 'Nybyggerne' er skudt i gang, hvor fire nye makkerpar i år kæmper om at vinde og istandsætte drømmeboligen i Hornsherred på Sjælland.

LÆS OGSÅ: Pelle Hvenegaards datter skipper skolen: Hun klarer sig rigtig godt

Udover fornøjelsen af de nye deltagere, kan man også glæde sig til at se programmets nye dommer på skærmen, Önder Yazar, der har baggrund som tømrer og entreprenør.

I et interview med HER&NU, fortæller han, hvordan rollen som dommer egentlig blev til.

Artiklen fortsætter nedeunder videoen.

LÆS OGSÅ: Kort efter fødslen: Græder ikke over spildt mælk

Alt for privat

Det er ikke første gang, at Önder Yazar har været i TV 2's søgelys med henblik på at lave tv.

- Jeg er tidligere blevet tilbudt at lave mit eget program, som TV 2 ville stå for sammen med et stort produktionsselskab, men her jeg takkede 'nej' i sidste øjeblikke, da der var noget ved formatet, der ikke føltes rigtigt på daværende tidspunkt, fortæller han til HER&NU og fortsætter:

- Det andet program var nogle år tilbage og handlede om at bygge, men også meget om 'mig' sammen med en lærling på daværende tidspunkt. Lærlingen og jeg havde dog en fed energi, så det var enormt ægte, men det blev lidt for privat.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne i chok: Ikke til at kende

Selvom programmet med lærlingen og ham ikke kom udover rampen, så bød muligheden sig for at lave 'Nybyggerne'.

- Der var så et andet produktionsselskab (Metronome Prodution), der skulle lave 'Nybyggerne' til TV 2. TV 2 kendte mig fra før og anbefalede mig til dem. Produktionsselskabet synes, at jeg var det bedste cast, forklarer Önder.

Kastet for løverne

Selvom den nye dommerrolle kom på plads, så morer Önder Yazar sig særligt over én ting.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-stjerne er startet på vægttabs medicin

- Jeg ser faktisk ikke tv. Da produktionselskabet spurgte mig om programmet, måtte jeg sige til dem "Jeg ser ikke tv". Jeg kendte faktisk heller ikke 'Nybyggerne'. Når du ikke har set programmet eller været på tv før, så kan man godt føle, at man bliver kastet for løverne, men det har hjulpet bare at være mig selv. Jeg kunne mærke på dem, at det var rigtig godt, så efter castingen var jeg sikker på, at de ville ringe, fortæller han og fortsætter:

- Det, som er så fedt ved 'Nybyggerne', er, at du får lov til at se den professionelle side af mig og det, der falder mig naturligt. Der er en god energi og vibes i det her program.

LÆS OGSÅ: Lise Baastrups datter skal døbes i dag