WOW! Et velkendt ansigt tjekker ind i 'Bachelor'

Casper bliver noget overrasket i dagens afsnit af 'Bachelor', da Maya fra Aarhus pludselig dukker op.

I dagens afsnit af 'Bachelor' bliver der ikke skåret en pige fra, tværtimod bliver der en konkurrent mere, da 30 årig Maya fra Aarhus pludselig dukker uventet op på en gruppedate.

Maya og Casper har en fortid sammen, da de on and off de seneste fire år har skrevet sammen på Messenger, men de har aldrig set hinanden.

- Det var en kæmpe overraskelse, da Maya dukker op, den havde jeg ikke lige set komme. Men det var en glædelig overraskelse, da hun pludselig kommer frem midt på en gruppedate, det var ikke forventet, fortæller Casper til Realityportalen om Mayas pludselige entre.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Den første ‘Bachelor’-date ender helt skidt

Maya havde set Caspers præsentationsvideo på de sociale medier og havde i den forbindelse skrevet til Casper inden programmet.

- Jeg ser ret hurtigt den her video af Casper, og jeg kan godt genkende ham. På et tidspunkt skriver jeg til ham, at det er mega sejt og modigt, at han har meldt sig til. Og så har vi en samtale på Messenger, hvor jeg skriver for sjov, at vi skrev så meget sammen, og vi mødtes aldrig, så jeg ville melde mig til, fortæller Maya, der efter den kommentar havde lavet en grine smiley til Casper, så han kunne se, at det var ment som en joke.

- Så skrev vi lidt frem og tilbage, og så skrev han, at han håbede på at se mig i Grækenland. Men det var bare sjov og ballade, slår Maya fast.

LÆS OGSÅ: WOW: Produktionen måtte afbryde date i ‘Bachelor’

Petra gjorde udfaldet

Maya havde aldrig regnet med, at hun skulle date på tv, men da hun så, at Petra Nagel skulle være vært på programmet, begyndte hun at overveje situationen.

- Da jeg ser, at Petra skulle være vært på programmet, så tænkte jeg, at det ville være et okay program, for ellers havde hun ikke sagt ja. Jeg har stor respekt for Petra. Så jeg sender en ansøgning på to minutter, hvor jeg skriver, at Casper og jeg har skrevet en smule sammen, fortæller Maya, der hurtigt blev ringet op af casteren til programmet.

LÆS OGSÅ: ’Prince Charming’ afslører: Jeg sagde først nej

Men Maya stod og skulle ud og rejse, så hun havde ikke tid til at gå til casting, så den blev klaret over en videosamtale.

Det er også grundet en rejse, at Maya fik mulighed for at komme ind i programmet senere, da hun ikke kunne nå til Grækenland samtidig med de andre piger.

- Så nævner de denne her mulighed med, at jeg kan komme senere ind, og det siger jeg ja til og synes, det er en god mulighed for at det praktisk kan lade sig gøre, forklarer Maya, der skulle til Portugal for at surfe inden optagelserne.

'Bachelor 2021' vært Petra Nagel. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)
'Bachelor 2021' vært Petra Nagel. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

LÆS OGSÅ: Efter operation: Anne Plejdrup viser de første billeder

Derfor mødtes de aldrig

Man kan undre sig over, at Casper og Maya har skrevet sammen i fire år uden at ses, men det har de begge en god forklaring på.

- Vi har haft skrevet i ny og næ, men da vi har den seneste samtale på Messenger, kan jeg se, at vi ikke har talt sammen siden 2017. Jeg har været ude og rejse næsten et år, og Casper har været udstationeret, så tid og sted har ikke været rigtig i årene op til, fortæller Maya, der nu er flyttet tilbage til Aarhus, og derfor ser en mulighed for at genoptage kontakten i Grækenland.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Remee og Mathilde venter barn nummer to

Casper giver samme begrundelse for, at de to aldrig har mødt hinanden.

- Jeg havde egentlig tænkt, at det ikke passede med tid og sted med hende og mig, så jeg havde parkeret den. Det kunne i hvert fald ikke lade sig gøre der, da vi skrev sammen, forklarer Casper.

Se 'Bachelor' på TV 2 Play for at se, hvordan det går mellem Maya og Casper, og om det er en fordel at kende Casper på forhånd.

LÆS OGSÅ: WOW! Melvin rykker til Norge