Vidste du det? Landmand har været i tv før

Det er ikke første gang, at Leif kan opleves på skærmen i bedste sendetid.

Det kan være udfordrende at finde en at dele tilværelsen med, når man har valgt at bosætte sig på en gård på landet. Det er tilfældet for Leif Olsen, 58, som medvirker i TV 2's datingprogram 'Landmand søger kærlighed'.

Men det er faktisk ikke første gang, han medvirker i et tv-program på TV 2. For tilbage i 2009 blev landmanden et godt eksempel på, at det ikke er helt ufarligt at drive et fritidslandbrug med køer, frugtplantage og marker til foderproduktion, og hvad der skete efterfølgende, blev dokumenteret.

Artiklen fortsætter unde viden med 'Den unge landmand' Emil... 

'Landmand'-Emil afslører: Jeg var tæt på at bakke ud

- Jeg var ude at sprøjte gylle en aften, hvor ploven røg op af jorden, da den ramte en sten. Normalt falder den ned igen af sig selv, men det gjorde den ikke denne gang. Jeg har været driftsleder på en gård og fortalte altid de unge mennesker, at hvis det skete, så skulle de komme hjem og hente rendegraveren til at få ploven på plads igen, fortæller landmanden.

Leif havde dog ikke tid til at lytte til sine egne ord.

- Jeg syntes, jeg havde travlt, så jeg sprang op på ploven for at få den på plads, og jeg holdt egentlig fast med mine hænder på det stykke, hvor jeg vidste, at intet kunne ske mig, og pludseligt mistede jeg fodfæstet, fortæller Leif, som uheldigvis greb fat et forkert sted.

- Pegefingeren røg halvt af, mens langemanden røg helt af, forklarer han, og der blev ringet efter en ambulance.

LÆS OGSÅ: Taler ud om skilsmissen

- Da den kom, hoppede der et stort kamerahold ud af bilen. De var fra 'Alarm 112' på TV 2 og spurgte, om de måtte optage. Selvfølgelig måtte de det. Så de optog hele situationen, fortæller Leif, imens han sidder og kigger på sine to halve fingre.

Bruger humor

- Jeg lærte hurtigt at acceptere det, fortæller Leif, som ikke er bleg for at lave sjov med det, blandt andet på sit arbejde som koordinerende teknisk serviceleder, hvor han har ansvaret for flere børneinstitutioner.

- Det er tit, at børnene gerne lige vil se dem, og det må de gerne. Så lader jeg, som om, jeg kan få mine fingre langt op i næsen, afslutter Leif, som bruger humoren rigtig meget, også når livet er svært.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Jonas afslører: Hun er min yndling

Du kan se afsnittet med Leif på TV 2 Play.