Store ændringer i ‘Jaget vildt’

I år får det populære program endnu mere sendetid.

På torsdag den 29. september er Discovery klar med endnu en sæson af 'Jaget vildt'. Fire par er igen klar til at stikke af fra nogle af Danmarks dygtigste efterforskere, men der er i år en stor ændring i forhold til de tidligere sæsoner.

Artiklen fortsætter under videoen af Martin Johannes Larsen, der er ny vært på 'Vild med dans', og som også er med i 'Jaget vildt'. 

LÆS OGSÅ: Karina efter skilsmissen: Vi har vidst det længe 

Tredje sæson af 'Jaget vildt' får nemlig mere plads.

- 'Jaget vildt' er nu på sin tredje sæson, og det er ikke uden grund, at vi igen sender en række kendte danskere på flugt med vores erfarne efterforskere lige i hælene. Vores seere er rigtig glade for at følge de strabadser, som deltagerne går igennem for at holde sig skjult. Der er ingen tvivl om, at succesen bag 'Jaget vildt' i høj grad kan tilskrives de modige deltagere, der er med, og i sæson tre gav de sig så meget, at vi stod tilbage med indhold nok til, at vi besluttede at udvide sæsonen med et helt afsnit ekstra, fortæller Pil Gundelach Brandstrup, Head of Content & Planning Nordics, Warner Bros. Discovery til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne løber sit maraton nummer 1000

De fire par, der i sæson tre skal kæmpe om at holde sig skjult i ti dage fra efterforskerne, er: Tv-værterne Anders Breinholt og Jacob Riising, håndboldspiller Rikke Hørlykke og tv-vært Lisbeth Østergaard, Youtuber Rasmus Brohave og komiker Martin Johannes Larsen, samt influencer Mascha Vang og hendes mand, Troels Krohn Dehli.

LÆS OGSÅ: Deler stor nyhed med kæresten

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Discovery+ Danmark (@discoveryplusdk)