Skøn nyhed: Meget mere 'Linde på Langeland'

Nu er der godt nyt til alle, der elsker at følge med i Sofie Lindes husprojekt på Langeland.

Sidste afsnit af det yderst populære program 'Linde på Langeland' er netop løbet over skærmen. I programmet følger man Sofie Linde og manden Joakim Ingversen, der i sommer købte et stort sommerhus på Langeland til blot 695.000 kroner. Huset var et håndværkertilbud, som seerne har fulgt renovationen af.

LÆS OGSÅ: Linse rejser tilbage til Ukraine: Der er brug for mig

Men selvom Sofie Linde havde drømt om, at sommerhuset stod klar til den forestående sommer, må hun erkende, at det gamle hus langt fra er færdig.

Og derfor kan TV 2 nu også bekræfte overfor HER&NU, at der kommer endnu en sæson af 'Linde på Langeland', hvor seerne kan følge med i den videre renovation af huset.

LÆS OGSÅ: Chok: Kærligheden er slut

Fucked up at renovere et hus

Da HER&NU talte med Sofie Linde tidligere på året, gav tv-værten udtryk for sine betænkeligheder ved renovereringen.

– Det er fucked up at renovere et hus. Jeg kigger på programmet og tænker, “du er jo manisk – du har lige født et lille barn, hvad tænker du på”?, fortæller Sofie til HER&NU, som på det tidspunkt lige havde født sin yngste datter, Søs.

LÆS OGSÅ: Bendtner om sønnen: Sådan er forholdet i dag

Ifølge Sofie skal man se programmet, hvis man kan lide at følge renoveringsprojekter, men ikke for at blive en dygtig håndværker.

– Jeg er ikke god til det. Det er ikke Sofie Linde, der har styr på tingene og viser folk, hvordan de skal gøre, fortæller Sofie Linde, der har sin mand, Joakim Ingversen, og parrets to piger med i programmet.

Det vides endnu ikke, hvornår den nye sæson af 'Linde på Langeland' får premiere.

LÆS OGSÅ: Alt om dagens retssag: Derfor blev Teitur dømt skyldig