Merle Etlar fra 'Landmand søger kærlighed' (Foto: Privat)
Merle Etlar fra 'Landmand søger kærlighed' (Foto: Privat)

Sendt hjem af landmand Mads: Jeg laver mig ikke om for nogen fyr

24-årige Merle Etlar Eriksen fra 'Landmand søger kærlighed' valgte ikke at stile for højt, da Mads Højbjerg Petersen i et tidligere afsnit mente, hendes udseende var for kunstigt.

Merle var ikke spor overrasket, da den økologisk landmand fra jyske Sørvad valgte at sende hende hjem til fordel for Anna i 'Landmand søger kærlighed' tirsdag aften.

- Mads og jeg klikkede godt, og vi havde nogle gode samtaler og en hyggelig date, men han havde det svært med mit udseende. Mine tatoveringer, øjenvipper og kunstig hårfarve brød han sig ikke om, så det blev som jeg havde forventet, forklarer den 27-årige serviceassistent på Skejby sygehus bagefter til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Landmand Mads forlod kræftsyg kæreste: Jeg har fortrudt mange gange

Rivalinden Anna havde en mere naturlig skikkelse, og det forhold var Merle bevidst om.

- Der har været så mange ting, som han ikke satte pris på ved mig. Han kunne ikke tænke udover mit udseende. Det var også hårdt for mig at høre på. Jeg er jo glad for den måde, jeg ser ud og har ikke tænkt mig at ændre på det for nogen fyr. Der er sikkert også mange, der vil sætte pris på mig, som jeg ser ud, mener Merle.

LÆS OGSÅ: Så du ham i går aftes? 'Landmand' Claus fik nok

- Hvis det var mig, ville jeg nok have tænkt mere på personligheden, hvem man er, og hvad man står for som menneske. Han var nok også påvirket af sin nære omgivelser, da han traf sit valg, siger Merle, der efter sin exit fra datingprogrammet fik tid til at mærke efter oven på oplevelserne.

- Jeg er måske en for stor mundfuld og lidt for vild til ham. Han er en sød og sjov fyr, men tror måske, han ville have godt af at komme ud af de vante rammer og opleve noget mere, så han kan få øjnene op for, hvad der ellers sker i verden, siger Merle, der er blevet rimeligt afklaret.

- Det var en sjov oplevelse og jeg har lært lidt om mig selv. Jeg har ikke fortrudt, men det er heller ikke noget, jeg vil gøre igen. Jeg vil hellere date privat uden at skulle forholde mig til kvindelige konkurrenter, siger hun.

LÆS OGSÅ: Sådan gik Stines møde med Niels’ forældre

LÆS OGSÅ: Landmand Claus ramt af corona: Mister millioner