'Bachelor 2021' Casper Berthelsen og vært Petra Nagel. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)
'Bachelor 2021' Casper Berthelsen og vært Petra Nagel. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

Sådan blev Casper den danske Bachelor

Casper Berthelsen er i dag aktuel i et nyt realityprogram på TV 2 Play. 'Bachelor' er ikke et nyt tv-koncept, men det er første gang, at datingprogrammet vises på dansk tv.

I programmet kæmper 18 singlepiger om den samme fyr - bacheloren. En bachelor er kendt for at være smuk, veltrænet, have styr på sit liv og være en yderst gentleman. At Casper Berthelsen blev den første danske bachelor var lidt af et tilfælde.

- Det var ikke mig, der ansøgte. Jeg blev kontaktet af en caster, der skrev til mig på Instagram. Så det var på den måde, jeg blev klar over, at der skulle være ’Bachelor’ i Danmark, fortæller Casper til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Philine og Bendtner vil finde sammen igen

'Bachelor 2021' Casper Berthelsen. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)
'Bachelor 2021' Casper Berthelsen. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

Casper var i starten meget mistroisk over beskeden.

- Jeg troede først, at det var fake. Der er så mange, der skriver alt muligt mærkeligt. Det var sådan en besked, hvor jeg blev bedt om at sende en masse kontaktoplysninger, så jeg forventede nærmest bare, de sagde, at de også skulle bruge mine bankoplysninger og det hele, griner Casper.

LÆS OGSÅ: Efter iskold luft: Annemette Voss og Ditte Julie står sammen igen

Til sidst gik Casper med til at blive ringet op, så han kunne høre nærmere om programmet.

- Da jeg blev introduceret for hele konceptet, blev jeg klar over, at det gik meget godt i spænd med det, jeg selv søgte, for jeg er helt oprigtigt med for at finde kærligheden, forklarer Casper videre.

Foto: Lotta Lemche/TV 2
Foto: Lotta Lemche/TV 2

LÆS OGSÅ: Lettet 'Årgang 20'-par: Søn skal opereres

Sprang køen over

Casper blev castet sent i processen, og han har fået at vide af produktionen, at der oprindelig var castet en anden bachelor til programmet.

- Jeg ved, at optagelserne blev udskudt i starten på grund af corona, så hele castingprocessen blev strukket. Det er min opfattelse, at de faktisk havde fundet en bachelor før mig. Selvom de havde en hovedperson, så stoppede de ikke med at caste, og da de så stødte på mig, valgte de at tilbyde mig rollen i stedet, forklarer Casper og fortsætter:

- Jeg fik at vide, at jeg havde en anden form for modenhed, der passede godt til programmet i forhold til de andre fyre, de havde fundet.

'Bachelor 2021' Casper Berthelsen og vært Petra Nagel. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)
'Bachelor 2021' Casper Berthelsen og vært Petra Nagel. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

LÆS OGSÅ: Iværksætter Sarah Louise afslører ny stor satsning

Har aldrig overvejet tv

At Casper skal forsøge at finde den eneste ene i et tv-program, havde han aldrig regnet med.

- Jeg er selv ret overrasket over, at det var noget, jeg pludselig gik med til. Jeg sendte nok min præsentationsvideo lidt i sjov, fortæller Casper, der af casteren var blevet bedt om at sende en video på et minuts varighed af sig selv.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe to uger efter fødslen: Jeg er ulykkelig!

- Jeg gik ikke all in i den video, for jeg havde nok ikke tænkt, at jeg skulle være med i et realityprogram, siger Casper, der er gået ind i programmet med åbent sind og åbent hjerte i håb om at finde kærligheden.

Se 'Bachelor' hver tirsdag på TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: CHOK: Slut med 'Familien fra Bryggen'