Så du ham i går aftes? 'Landmand' Claus fik nok

Et parforhold skal være struktureret, og regler skal overholdes, ellers er det ud. Men der skal også være en stor portion selvironi og humor, mener Claus fra 'Landmand søger kærlighed'.

I de af de foregående afsnit af 'Landmænd søger kærlighed' gav Lene Beier udtryk for betænkelighed ved at slippe den bramfrie Claus Drejer løs på sine dates Ea, 43, Tina, 45 og 44-årige Nanett.

Og straks ved pigernes ankomst foldede Claus sig friskfyragtig ud med jubel og Dannebrog på dørtrinet. Efterfølgende havde han ingen betænkeligheder ved at sætte damerne i arbejde med at tælle grise i svinestalden, male flagstangen og vaske varevognen. De var ikke helt glade ved det, men gennemførte arbejdet, og fliden blev kronet med en lille hyggelig fest om aftenen.

LÆS OGSÅ: Landmand Brian indrømmer: Denne pige gav det bedste førstehåndsindtryk

Claus kan dog ikke se noget galt i sin fremgangsmåde overfor sine dates.

- Jeg ved ikke, hvorfor Lene stikker til mig. Den kvinde jeg skal have, skal helst være med på noget humor, ironi og selvironi, siger Claus Drejer efterfølgende til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Derfor bryder Daniel sammen efter Stines afgørelse

- Humor kræver jo en vis intelligens, og hvis ikke den kan forstås, så ved vi jo, hvad der er galt! Men jeg har det godt med kvinder og elsker dem, fortsætter den 46-årige svine- og planteavler, der har oplevet utroskab i sine forhold.

- Når det gælder parforhold, er jeg nok struktureret. Hvis man ikke overholder reglerne, så er det bare ud. Aftaler overholdes, man bidrager til fællesskabet og utroskab er udelukket.

LÆS OGSÅ: Lene Beier og manden åbner op: Udfordringer i ægteskabet

Claus Drejer blev skilt fra eks-konen for 12 år siden. Han er alenefar til deres børn, Marie, 19 og 16-årige Oscar, som har adresse på gården, hvor de dyrker henholdsvis hestesport, motorcros og passer deres skoler.

- Mine børn synes også, deres far skal finde sig en kvinde, så jeg ikke ender med at blive alene. De har været med til at udvælge pigerne, jeg skulle møde ved hjælp af brevene. Jeg har mødt en masse søde piger herigennem, som jeg ellers ikke ville have mødt, fortsætter han, som dog var utilfreds med meget af den tid, der gik med optagelser.

- Der skulle jo også være tid til at passe bedriften ved siden af, og som jeg skal leve af bagefter, når spotlyset er slukket, pointerer han.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Stor ændring hos ‘Vild med dans’-dommerbordet

Claus Drejer med sine dates Ea, 43, Tina, 45 og 44-årige Nanett. (Foto: TV 2)
Claus Drejer med sine dates Ea, 43, Tina, 45 og 44-årige Nanett. (Foto: TV 2)