Daniela & Hans Jakob med virksomheden Radius25 i 'Løvens hule' (Foto: Per Arnesen/DR)
Daniela & Hans Jakob med virksomheden Radius25 i 'Løvens hule' (Foto: Per Arnesen/DR)

Rystede over Jesper Buch

Ægteparret har fået meget ud af deres deltagelse i 'Løvens hule', men Jesper Buch gik urimeligt hårdt til dem, synes de.

Ægteparret Hans Jakob, 55 og Daniela Arli Sørensen, 53 fra Orø har været gift siden 2009, og torsdag var de inde i 'Løvens hule' for at præsentere deres turistapp Radius25.

Her gjorde de sig særligt bemærket hos løverne ved at holde i hånden hele vejen.

– Vi er ikke bange for at vise, at vi godt kan lide hinanden, og det synes vi heller ikke gør noget i erhvervslivet, forklarer Hans Jakob til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Kunne du kende Peter fra L'EASY i 'Løvens hule'?

Derudover hjalp den søde gestus også ægteparret igennem programmet, som de kalder for en både "stor og hård oplevelse".

– Det er da grænseoverskridende at komme ind, og specielt Daniela var temmelig rystet. Jesper Buch var rimelig hård fra starten af, og det gjorde, at Daniela midt i hendes pitch faktisk gik i stå. Så vi var lidt rystede over hans måde at køre på, forklarer Hans Jakob.

LÆS OGSÅ: Så du det? Amalie Szigethys gamle virksomhed i 'Løvens hule'

Hans Jakob tænker, at den hårde fremgangsmåde skyldes, at parrets virksomhed var lidt for tæt på andre af Jesper Buchs tidligere investeringer.

Dog har ægteparret haft stor gavn af de andre løvers råd til deres virksomhed, så de er stadig glade for, at de valgte at deltage, selvom de ikke fik en investering med hjem til Orø.