Reality-babe fanget i ferieparadis

Bolette ved ikke, hvornår og hvordan hun kommer hjem.

Bolette Birch og Jaffer Janjooa er taget på ferie til Lanzarote med hele Bolettes familie. Feriens første dage udspillede sig ganske fint, og parret fik nydt hotellets mange aktive tiltag og den spanske sol, men pludselig tog ferien en uventet drejning.

- Jeg skulle jo rigtig feriespamme med dejligt vejr, en masse træning og flot natur, men jeg var til lægen og har fået konstateret Corona. Jeg har holdt den i to år, og nu gik den ikke længere, så jeg er kommet i isolation, fortæller Bolette i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: David vender Sille ryggen: Dater på ny

Bolette påpeger, at der sker mere alvorlige ting i verden, så hun tager isolationen med et smil.

- De spanske regler er lidt mere strikse end de danske, og det betyder, at jeg ikke kommer hjem fredag som planlagt. Jeg er stadig ved at finde ud af, hvornår og hvordan jeg kommer hjem, forklarer Bolette, der er optimistisk.

LÆS OGSÅ: Nynne Larsen single igen: Jeg er bange for livet

- Jeg har en lille terrasse med solspot, og så er jeg glad for, at jeg altid pakker alt for meget underholdning med på en ferie, det kommer mig til gode nu, fortæller Bolette.

Indtil videre er Bolette den eneste, der er syg.

- Jaffer og jeg er blevet delt op, så han fortsat kan hygge sig. Men han bliver hernede, så vi rejser hjem sammen lige meget hvad, fortæller Bolette til Realityportalen og forklarer, hvordan hun har det.

- Jeg har det okay, men jeg synes, det kommer og går lidt med helbredet, forklarer Bolette.

LÆS OGSÅ: Christiane afslører: Sådan friede kæresten

Både Jaffer og Bolette skulle have deltaget til fredagens store realityfest - Reality Award.

- Vi ville være landet, så vi kunne tage direkte derud og have deltaget i festlighederne, fortæller Bolette, der nu er isoleret på et hotelværelse.