‘Nybygger’-par afslører: Derfor er husene ikke solgt

Husene fra TV 2's succesprogram kan ikke sælges. 2.8 millioner er dyrt, mener to tidligere 'Nybygger'-par.

Tidligere på ugen kunne Realityportalen fortælle, at rækkehusene fra års sæson af det populære TV 2-program 'Nybyggerne' ikke kan sælges.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe taler ud om for tidlig fødsel: Jeg hadede min krop

-  Mange er nysgerrige og vil gerne se, hvordan det, man har set på tv, ser ud i virkeligheden, siger ejendomsmægler Merete Lund Brock fra Home Sønderborg til Realityportalen.

Men på trods af de mange fremvisninger, har ingen bidt på de farverige huse.

LÆS OGSÅ: Silas Holst afslører stor hemmelighed

Realityportalen har været i kontakt med 'Nybygger'-parrene Tanja og Jørgen Fuglsang og Martin Storgaard og Lucas Lohmann fra denne sæson for høre, hvad de tænker.

I programmet blev Tanja og Jørgen kendt som det farverige ægtepar, der malede med alle regnbuens farver i huset og tog nogle modige valg i deres indretning.

-  Vi må jo sige, at vi da ikke kan forstå, at nogen ikke vil bo i de farver, fortæller de med et glimt i øjet til Realityportalen og uddyber:

LÆS OGSÅ: Bro afslører utroskab: Jeg var ikke mand nok

- Spøg til side. 2,8 million er meget for et rækkehus, når man ser, hvad man ellers kan købe i Sønderborg. Så vi kan nok godt forstå, at det er svært at få dem solgt, konkluderer ægteparret.

Og netop kritikken af prisen bakker parret Martin og Lucas også op om.

- Prisen er alt for høj. Det virker, som om prisen bliver skruet op til tv. Vi forstår ikke, hvorfor man ikke sætter en mere realistisk pris. For faktum er jo, at husene ikke bliver solgt, siger Martin til Realityportalen

LÆS OGSÅ: NY SÆSON: 'Familien fra Bryggen' er tilbage

Og noget tyder også på, at 'Nybygger'-parrene har fat i den lange ende. Ifølge Boliga.dk var den gennemsnitlige kvadratmeterpris for Sønderborg Kommune 11.361 kr, men med en udbudspris på 2,8 millioner kroner, har de 120 kvadratmeter store 'Nybygger'-rækkehuse en kvadratmeterpris på 23.333 kroner. Det en lidt over en fordobling af den gennemsnitlige pris i kommunen.

LÆS OGSÅ: Efter flere anfald: Nu søger paradiso hjælp

Realityportalen har også spurgt ejendomsmægler Merete Lund Brock, som står for salget af 'Nybyggerne'-husene, om hun har prissat husene for højt.

- Jeg kan kraftigt afvise, at vi har sat prisen for højt. Vi oplever, at rækkehusene fungerer bedre som lejeboliger, siger Merete og holder fast i den forklaring, hun gav tidligere på ugen om de manglende køber.

LÆS OGSÅ: Teitur og Teresa afslører stort skridt i forholdet

- Det håndværksmæssige arbejde var så som så. Deltagerne i ‘Nybyggerne’ er jo ikke professionelle håndværkere. Og så skal man huske, at det ser meget fint ud på tv, men når pyntepuderne og billederne på væggene bliver fjernet, så ser husene anderledes ud. Pludselig kan man se alle sømhuller og andre småfejl, vurderer hun.

LÆS OGSÅ: WHAT: Tidligere realityhunk er ikke til at kende

Men den forklaring køber Martin ikke

- Det virker, som om ejendomsmæglerne har sat prisen for højt, og nu giver os 'nybyggere' skylden for, at husene ikke kan sælges. Det mest grundlæggende håndværk var jo på plads, inden vi begyndte optagelse. Vi malede og indrettede egentlig bare, forklarer Martin til Realityportalen.