Nicolai afslører: Derfor blev jeg så rørt

Under optagelserne til 'Kærlighed hvor kragerne vender' havde Nicolai lidt lettere til tåre end under normale omstændigheder. Nu forklarer han hvorfor.

I starten blev 30-årige Nicolai Groes anklaget for at være arrogant, men efterhånden som tiden er gået  i 'Kærlighed hvor kragerne vender' på TV 2, har ungkarlen aflivet folks fordomme og overrasket positivt.

LÆS OGSÅ: Tidligere ‘Paradise’-deltager ude af ‘MasterChef’: Jeg brød sammen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Jenna og Albert fortæller om deres forhold...

I gårsdagens afsnit viste han sig blandt andet fra sin følsomme side, da Kamilla skulle hilse fra sin datter. Han kunne nærmest ikke kunne holde tårerne tilbage. For selvom gestussen var en af de mindre, ramte den ham lige i hjertekulen. En del hårdere end han selv havde regnet med.

- Jeg var begyndt at blive rigtig glad for Kamilla, så jeg blev glad for at hendes datter også havde interesse i at lære mig at kende, forklarer han og fortsætter:

- Jeg ved dog ikke, hvorfor at jeg bliver så rørt over det. Det kom bag på mig. Jeg tror bare, at det hele var så intenst. Jeg havde virkelig følelserne uden på tøjet.

LÆS OGSÅ: Kort efter fødslen: Mathilde klar til endnu et barn

Ligesom for mange af de andre deltagere var det meget uvant for Nicolai at være på tv.

- Vi optog 14 dage i streg, fortæller han og fortsætter:

- Jeg savnede min familie og min hverdag enormt meget. Det var lidt hårdt, så der skulle ikke så meget til.

- Derudover var det også trist, at eventyret var ved at være slut. Jeg havde lært en masse nye mennesker at kende, og det havde været en god oplevelse. Det fyldte også meget i mine tanker.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-deltager udsendt for NATO