Nalina fra 'De sjældne danskere'.
(Foto: Lasse Lundberg Andreasen/TV 2)
Nalina fra 'De sjældne danskere'. (Foto: Lasse Lundberg Andreasen/TV 2)

Nalina fra 'De sjældne danskere' har et vigtigt budskab

Nalina fra 'De sjældne danskere' har lavet en tegning med et stærkt budskab.

Nalina og hendes lillebror Noor har taget alle danskere med storm i TV 2-programmet 'De sjældne danskere', hvor man følger forskellige børn med sygdomme, der hører til fåtallet.

Nalinas umiddelbarhed og hjertevarme personlighed skinner igennem på tv, men det gør den også, når mor tænder for kameraet derhjemme og giver Nalina frie rammer for at fortælle om sin tegning, som hun har lavet i samarbejde med 'First Drawing' som indsamling til 'Smilfonden'.

LÆS OGSÅ: UHH! Romance i 'X Factor'

- Lige meget, hvordan man ser ud, så er man god nok. Man skal bare have et godt liv, fortæller Nalina på videoen, hvor hun taler om en tegning af en masse børn, og hvor hun også selv er tegnet ind.

'Done by deer' er gået ind i kampen for Nalinas budskab, og donerer plakaten, som Nalina har været med til at lave, til landets børnehaver.

- 'Done by deer' har været så søde, at de vil donerer plakater til nogle af landets børnehaver i håb om at det kan give anledning til at have samtaler om, at vi alle er forskellige, og der er plads til os alle - ligemeget hvordan vi ser ud, skriver Nalinas mor, Karina Hvid Arensbach, i opslaget på Instagram og opfordrer alle, der arbejder i en børnehave, eller som har børn i en børnehave, til at skrive til info@firstdrawing.com, hvis de har interesse i en plakat.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-vindere afslører: Derfor sælger vi huset

Se Nalina i den søde video herunder:

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Karina Arensbach (@nalina_noor_ogmor)

LÆS OGSÅ: Nyt underholdningsprogram på TV 2 med kendt komiker

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerne deler stor nyhed