'MasterChef'-Mikkels drømme sat på standby af corona

Mikkel fra 'MasterChef' 2020 drømmer om at drive interessen for madlavning længere, men lige nu holder han vejret og venter på bedre tider.

Mikkel Stellander, der deltog i 'MasterChef' 2020, arbejder som folkeskolelærer, men efter deltagelse i både 'MasterChef' og 'MasterChef Jul' har Mikkel drømt om at gøre karriere inden for madlavning.

- Jeg har helt klart planer om, at jeg skal have mit eget lille spisested en dag med 20 pladser og noget ud af huset – lidt streetfood baseret eller en foodtruck, som jeg stadig drømmer om. Men lige pt går mine kulinariske eskapader på at lave lækkert mad derhjemme og tage nogle flotte billeder af det til Instagram og se, om jeg kan få nogle følgere der, fortæller Mikkel til HER&NU og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Mikkel efter ‘MasterChef’ exit: Klar på mere tv

- Det er en fed måde at udtrykke sig på inden for madkunsten. Jeg elsker at lave mad, og jeg elsker at tage billeder. Hvis jeg kan inspirere folk til noget mad eller gøre deres dag bedre, så er det fedt, det vil jeg sindssygt gerne.

Mikkel har ikke fastlagt en menu for spisestedet endnu, men han har en idé om, hvordan han gerne vil have det.

- Det skal være praktisk og komfortabelt. Det kunne være supper eller nogle lækre pastaretter.

LÆS OGSÅ: TV 2 bekræfter: Corona-smitte på 'X Factor'-holdet

Mikkel, der bor i Jægerspris, ville gerne åbne spisestedet i nærheden, hvor han bor, men han overvejer også at bevæge sig længere ind mod byen, da det omsætningsmæssigt er mere fordelagtigt. Men lige nu er alt lagt på standby.

- Med corona skal jeg ikke åbne noget som helst lige foreløbig. Jeg holder lige vejret. Jeg har udviklet nogle opskrifter selv og er ved at smække det sammen til en kogebog, som forhåbentlig bliver færdig inden for et år eller to, fortæller Mikkel.

LÆS OGSÅ: Thomas Castberg om 'MasterChef Jul': Der er en gensynsglæde

LÆS OGSÅ: Silas lagt for had: Overvejer at trække sig fra ‘Vild med dans’