Silke og Marco (Foto: Janus Nielsen)
Silke og Marco (Foto: Janus Nielsen)

Marco forklarer: Derfor trækker jeg mig fra 'Stjerne Boksning'

Paradisoen forsøgte at finde en løsning, men her i sidste øjeblik ser han sig nødsaget til at melde afbud til det populære event.

Den 4. september løber det længe ventede 'Stjerne Boksning' endelig af stablen. Et event, der på grund af corona er blevet udskudt igen og igen.

LÆS OGSÅ: Nynne frustreret over Robert: Hvad skal jeg gøre?

Her skal en lang række realitystjerner en tur i ringen, og det var meningen, at 2020's 'Paradise'-finalist Marco Harry skulle være en af dem.

Men sådan bliver det ikke.

LÆS OGSÅ: Nynne anklager Robert Hansen for vold: Her er hans svar

- Jeg har valgt at trække stikket grundet personlige årsager. Jeg har ting på hjemmefronten, som jeg vægter højere end en reality-boksekamp at the moment. Jeg kæmper med personlige ting, som jeg er nødt til at tage hånd om, og de fylder alt på nuværende tidspunkt, forklarer Marco til Realityportalen.

Han skulle have kæmpet mod fodbold-youtuberen Rasmus Johansson.

- Jeg er ked af, det går ud over Rasmus, men håber og tror på, de når at finde en ny modstander.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-deltager droppet inden premieren

Marco ønsker på nuværende tidspunkt ikke at gå i detaljer med, hvilke problemer, der fylder hos ham. Men det er ikke noget, der er opstået pludseligt. Alligevel kommer afbudet sent.

- Har tænkt over det i længere tid. Jeg håbede på, jeg kunne nå at få styr på de ting, der nu skulle styr på, men det kunne desværre ikke lade sig gøre, siger Marco.

Hvem der i stadig hopper i boksehandskerne, vil tiden vise.

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitypar går fra hinanden