Reality-stjerner tilstår: Dansk reality-tv er lort

Jeppe og Marco ser kun reality-tv for at kigge på sig selv.

Jeppe og Marco er efterhånden velkendte karakterer i dansk reality-tv. Jeppe har medvirket i tre sæsoner af 'Ex on the beach', og Marco har en sæson hver af 'Paradise Hotel' og 'Ex on the beach' på bagen.

LÆS OGSÅ: Går fra hinanden: Kærlighed gjorde mig blind og naiv

Men til trods for, at de har brugt utallige timer af deres liv på at medvirke i dansk reality-tv, så er det meget få timer, de selv har brugt foran skærmen.

- Jeg synes, det er sjovt at se reality-tv. Jeg har set meget som barn. Jeg kan godt lide at se engelsk 'Ex on the beach' og sådan noget. Det synes jeg er meget morsomt. Men jeg ser ikke dansk reality-tv. Holy shit, noget lort, fortæller Jeppe.

- Jeg ser det overhovedet ikke, afslører Marco.

LÆS OGSÅ: Marco er iskold efter date - Tag hende bare!

Dog gælder det ikke helt, når det kommer til programmer, de to reality-stjerner selv er med i.

- Jeg så min egen sæson (Paradise Hotel sæson 16, red.), fra det afsnit, jeg tjekkede ind, til jeg røg ud. Det er det eneste, jeg har set, afslører Marco.

- Der er sgu da ikke nogen, der gider se noget, man ikke selv er med i, supplerer Jeppe.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Derfor kalder Lia en anden for mor

De to singlefyre er begge med i den nye sæson af 'Ex on the beach'. Selvom det er sjov og ballade at medvirke i programmet, så synes de begge, at det er kedeligt at se på.

- Jeg prøvede at se 'Ex on the beach' op til, at jeg skulle afsted, for at få en idé om, hvad det handlede om. Men hold kæft, det var kedeligt. Det var røvsygt, fortæller Marco.

- Det værste ved det er, at det jo ikke er underholdende. Jeg synes heller ikke, at det er vanvittigt sjovt at kigge på. Det er jo lidt lavet til nogle mindre unger, forklarer Jeppe

Se hele videoen her, hvor Jeppe og Marco leger "Hvem er...", hvilket minder om den velkendte festleg "Ryg mod ryg".

LÆS OGSÅ: CHOK! Kendis svigtet: Jeg visner af skuffelse