SE SERIEN: 'Realityhjørnet' afsnit 1

Realityportalen kan nu løfte sløret for en helt ny serie - og du kan allerede nu se første afsnit lige her.

I denne uge går det løs, når det nye 'Paradise'-format har premiere på Viaplay. Meget har ændret sig, og i den anledning har Realityportalen teamet op med to sande reality-legender: Jeppe Bøg Risager og Marco Harry.

LÆS OGSÅ: HELE CASTET: Disse singler tjekker ind løbende på ‘Paradise'

Jeppe vil de næste mange uger være ekspert i en helt ny serie her på Realityportalen: 'Realityhjørnet'. Og denne uge er Jeppes medvært ingen mindre end hans 'Ex on the beach'-kollega Marco.

De to veteraner må siges at have et imponerende CV, der kvalificerer dem til at være Realityportalens helt egne reality-eksperter. Med en uofficiel uddannelse i druk, drama og damer, vil de to fyre skære det nye 'Paradise' ind til benet, og hver uge vil de tage de nyeste afsnit af programmet op til revision.

LÆS OGSÅ: Housetour: Se den nye ‘Paradise’-lokation

Vi lover alt fra ugentlige kåringer og eksklusive gæster til et unikt indblik i reality-programmet, der vil gøre dig klogere på, hvad det egentlig er, der foregår i Mexico - råt for usødet.

Du kan allerede nu se første afsnit her i artiklen, hvor de to karismatiske eksperter varmer op til premieren på 'Paradise'. De kommer blandt andet ind på, hvem de allerede nu spår som vindere af programmet, hverdagen i et reality-program bag kameraet, hvordan man kommer langt, og så deler de deres tanker om det nye koncept. Det bliver sjovt, det bliver ærligt, det bliver ucensureret - det er bliver intet mindre end 'Realityhjørnet',

SE FØRSTE AFSNIT AF 'REALITY-HJØRNET' MED MARCO OG JEPPE ØVERST I ARTIKLEN.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Jeppe og Marco afslører alt

Andet afsnit af 'Realityhjørnet' får premiere fredag den 3. juni her på siden.

LÆS OGSÅ: FÅ DET FULDE OVERBLIK over Teiturs retssag