'Landmand'-Jonas afslører: Hun er min yndling

Jonas er ikke i tvivl om, hvem der er favoritten på gården.

Selv om man har 65 køer, kan man ifølge den 29-årige landmand Jonas Aagreen Larsen sagtens have en yndlings-ko. Det har Jonas, og hun hedder Ingelise.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-babe afslører abort: Jeg føler mig skyldig

– Ingelise har aldrig været til dyrskue. De fleste ville nok sige, at hun skulle være slagtet for længe siden, fordi hun på ingen måde er en pæn ko, fortæller Jonas, som ellers flere gange om året tager på dyrskue

Han fik hjælp af sine venner fra Landbrugsskolen til at tilmelde sig 'Landmand søger kærlighed', hvor man nu kan følge hans jagt på kærligheden hver tirsdag.

LÆS OGSÅ: Dansk skuespiller i drukneulykke: Jeg tænkte, nu skal jeg dø

– De var faktisk henne personligt og hive Lene Beier i armen til et arrangement, hvor hun underholdt. De gjorde hende lige opmærksom på, at de kendte én, som de syntes, skulle være med, fortæller Jonas, da HER&NU besøger ham på gården i Østervrå i Nordjylland.

Jonas tænkte ikke videre over det, og det kom da også noget bag på ham, da han blev valgt ud som en af de syv landmænd i det populære datingprogram.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes' eks taler ud om skilsmissen

– Jeg tænkte bare: ”Åh nej, hvad fanden skal det ende med”, lyder det fra landmanden, som alligevel har haft modet til at skubbe sine egne grænser og deltage i programmet i håbet om endelig at finde kærligheden.

– Det er jo mange år siden, jeg har været i et fast forhold, så det har da set lidt kedeligt ud på kærlighedsfronten, fortæller Jonas, som har været single de seneste syv år. Og det er ellers ikke, fordi han ikke har forsøgt at finde den rette.

– Jeg har været i byen, til fester og ting og sager mange gange, men jeg tror problemet er, at jeg møder for lidt nye folk. Det er meget de samme, man snakker med og omgås, og de er alle optaget jo, siger Jonas og griner. Og så har han da også meldt sig til det rette program, fordi her har piger fra hele landet henvendt sig til den nordjyske landmand.

LÆS OGSÅ: Reality-fyr har fundet kærligheden

Man kan følge med i Jonas' jagt efter kærligheden i 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 hver tirsdag kl. 20 og på TV 2 Play. Man kan læse meget mere om ham i ugens udgave af HER&NU, som er på gaden onsdag.