Landmand Christians krav til sin kommende kæreste

Landmand Christian har nogle helt specifikke ønsker for sin kommende kæreste.

30-årige Christian fra 'Landmand søger kærlighed' er med i TV 2-programmet i håb om at finde den pige, han skal være sammen med for altid.

- Jeg ønsker at finde en, jeg er glad for at komme hjem til, og som holder mig fra at arbejde hver dag til kl. 22 om aftenen. Hvis jeg ikke lige har andet, så går jeg ud og arbejder, og det er simpelthen for nemt, når man har sit arbejde og bopæl samme sted. Man er aldrig færdig som bondemand. Så jeg har brug for en, der kan trække mig i en anden retning, fortæller Christian, der derfor ikke søger en kvinde, der er i landmandsfaget.

- Det giver meget som person og have en at snakke med, og jeg vil ikke have en, der selv er beskæftiget i landbruget. Det giver noget andet, forklarer Christian.

LÆS OGSÅ: Søsters julegave: Du skal være med i 'Landmand søger kærlighed'

Artiklen fortsætter under videoen, hvor vært Lene Beier fortæller om denne sæson 'Landmand søger kærlighed'.

LÆS OGSÅ: Her er Geggos nye tv-program

Christian har nogle specifikke krav til sin kommende kæreste.

- Det må godt være en, der kan lide naturen og som måske har nogle hobbyer som gør, at man kan få noget gavn af stedet til egne interesser, fortæller Christian, der driver ca. 850 hektar jord og et stuehus på 350 kvadratmeter.

LÆS OGSÅ: Populær vært chokerer: Det er slut!

Christian ønsker at få en rigtig kernefamilie, men han har ikke travlt.

- Jeg drømmer om at stifte min egen familie og få de oplevelser, der følger med det. Dermed ikke sagt, at jeg skal have børn i morgen. Men når man har fundet en, som man synes er værd at sætte børn i verden sammen med, så vil det være rart, slår landmanden fast.

Følg Christians kamp for kærligheden hver tirsdag kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: Hjalmer: Jeg kunne ikke mere