Lagde du mærke til det? Derfor forsvinder Peders hund pludselig

Peder Damborg har sin lille hund Pluto med i aftenens program af 'Kærlighed hvor kragerne vender', men pludselig er den væk.

Den opmærksomme seer af aftenens afsnit af 'Kærlighed hvor kragerne vender' vil have bemærket en sjov detalje i programmet. Peder Damborg på 37 år er på gruppedate med fire singlepiger, men som et lille scoretrick tager han sin hundehvalp Pluto med på daten, men pludselig er den lille hund væk.

- Det synes jeg også var lidt sjovt at se. Det var meningen, at man skulle se, at Pluto blev hos Anders og Lisbeth (Peders venner red.), som vi går forbi på turen, fortæller Peder til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Jonas i chok over sin date: Hun lignede ikke en på 40 år

Ifølge Peder blev der lavet en scene, hvor man ser, at Pluto ikke kommer med videre på daten, men det klip er ikke taget med i programmet, og derfor ser det ud som om, at Pluto på mærkværdigvis pludselig er væk.

At Pluto blev sat af på ruten, var der en grund til.

- Det var for ikke at stjæle opmærksomheden fra det hele, fortæller Peder, der kan afsløre, at Pluto i dag er noget større.

LÆS OGSÅ: Er Mikkel ven eller kæreste? Amalie Szigethy forklarer rollerne

- Han er oppe på 30 kilo nu, så han er en ordentlig basse.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Peder Damborg (@pederdamborg)

LÆS OGSÅ: Mortens dilemma: Irina sætter spørgsmålstegn til sin vægt

I aftenens afsnit ser man, at Helle ikke ønsker at fortsætte i programmet, og Peder skulle derfor ikke selv tage den svære beslutning og vælge en fra. At Helle selv siger fra, er Peder okay med.

- Det var stort af hende. Hvis hun ikke kan se sig selv i området, så er det det eneste rigtige at gøre, fortæller Peder.

Fik du ikke set aftenens afsnit af 'Kærlighed hvor kragerne vender', så kan du se det på TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så søde var 'Forsidefruerne' som børn

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne' vindere jubler: Vi skal være forældre