Karina efter 'Luksusfælden': Svines til

Eksperterne insisterede på, at den fynske truckfører skulle ofre sin bil på besparelses-alteret, men det nægtede hun, så de herrer vendte rundt på hælen med uforrettet sag. Det har medført, at hun bliver betragtet som dum og doven.

Med en halv million i gæld fordelt på mere end 18 små og store kreditorer, så herskede der ingen tvivl hos 'Luksusfælden's eksperter Carsten Linnemann og Kenneth Hansen, at den 45-årige truckfører fra Tommerup på Fyn måtte skille sig af med den udgiftsbelastende bil, hvis hun havde ambitioner om rent økonomisk at komme på fode igen. Men seerne kunne i aftenens afsnit opleve, at hun her satte grænsen for den smalkost, der blev stillet i udsigt. Hun blev stillet overfor ultimatummet enten eller, men hun gav sig ikke, så det blev et farvel med uforrettet sag parterne imellem.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-Luna skal være med i 'Luksusfælden'

- Allerede i castingen fortalte jeg, at bilen ikke måtte ofres, fordi jeg har brug for den på skiftende arbejdssteder. Men alligevel valgte de at gennemføre programmet, fortæller den 45-årige enlige mor til to døtre til Realityportalen.

- Men det er faktisk gået fint siden optagelserne i januar. Siden maj har jeg nemlig haft job som truckfører i Middelfart for et firma, der leverer varer til byggemarkeder, og ved siden af arbejder jeg som tjener i Fredericia Messecenter, forklarer Karina, der ifølge eksperterne brugte sit rådighedsbeløb på pæne 24.800 kroner månedligt til alt andet end gæld og faste udgifter. Herunder blev vigtige udgifter som husleje og A-kasse ikke betalt. Den hjemmeboende 15-årige datter fik dog bevilget gode lomme- og tøjpenge i samme åndedrag, og det drænede også på kassebeholdningen.

LÆS OGSÅ: Tog kviklån for at købe mærkevaretøj til børnene: Nu risikerer Karina gaden

- Nu bruger jeg ikke længere så mange penge, for min datter går på efterskole, så jeg lever billigt, forsikrer Karina, der betaler et fast månedligt beløb til efterskolen plus lidt lommepenge til den yngste datter.

- Jeg er faktisk meget tilfreds med tilværelsen. Jeg har fået mig tilmeldt fagforeningen, husleje, vand og varme er jeg med på, og i aften skal jeg tale med min svoger om at får styr på gældsposterne. så det går den rigtige vej, forsikrer Karina, der tager alt det arbejde, hun kan magte med henblik på at få rettet skuden op.

LÆS OGSÅ: Stjernepar venter barn: Afslører babys køn og ankomst

- Men jeg kan godt se, at jeg har brugt mine penge forkert. Besøget fra 'Luksusfælden' gav mig overblikket over den samlede gæld. Mit mål er at få de små kreditorer afviklet hurtigt først og få gang i afdragsordninger med de større af slagsen, siger Karina, der nu selv må styre sig ud af moradset.

At Karina har stillet sig til offentligt skue i 'Luksusfælden' har medført en utilsigtet slagside.

- Jeg har fået at vide, at jeg er både dum og doven på de sociale medier. Sådanne tastaturkrigere tager jeg mig dog ikke af. Der er bare nogen, der skal nedgøre andre, siger hun, der føler sig på rette kurs trods alt.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Stor ændring hos ‘Vild med dans’-dommerbordet