'Kærlighed hvor kragerne vender'-deltager afslører: Jeg græd hver dag

Hendes smil og humør smitter nærmest gennem skærmen, men under optagelserne var den nordjyske pige ikke altid glad.

Med sit lange mørke hår, sit lattermilde udtryk og sin gode energi er det ingen overraskelse, at den nordjyske pige Cille stadig er blandt Kasper Bendixens bejlere i 'Kærlighed hvor kragerne vender'. For Cille var datingprogrammet dog ikke kun lutter lagkage. At blive fulgt af kameramænd, tilrettelæggere og droner døgnet rundt, mens man forelsker sig, var ikke altid nemt.

- Det var rigtigt hårdt under optagelserne. Jeg græd stort set hver dag, forklarer Cille til Realityportalen og fortsætter:

- Det var en stor omvæltning, og det er hårdt at være så meget på. Man kan ikke bare smutte, når tingene bliver svære, forklarer Cille, som plejer at stikke halen mellem benene, når tingene kommer for tæt på.

LÆS OGSÅ: Ralf efter stor sejr: Det er Lisbeths skyld

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nicolaj og Louise fortæller om stor bommert i Sommerdrømme..

Heldigvis havde den unge kvinde sit eget lille tilflugtssted.

- Om aftenen satte jeg mig ned til vandet og så tuede jeg bare, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Christiane er gravid

Selvom det var hårdt, valgte Cille dog at fortsætte i programmet.

- Jeg havde brug for at overskride min grænse. Det var sundt, at jeg ikke bare kunne gå, og at jeg i stedet måtte deale med mine følelser. Det er jeg ikke vandt til. Derudover ville jeg jo gerne date Kasper, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Fem ting du ikke vidste om 'Luksusfælden'

'Kærlighed hvor kragerne vender' spidser så småt til, og fyrene skal snart tage det sidste og sværeste valg. Følg med på TV 2 PLAY eller hver tirsdag klokken 20.00 på TV 2 og se om Cille ender med Kasper.