(Foto: TV 2/Per Arnesen.)
(Foto: TV 2/Per Arnesen.)

‘Kærlighed hvor kragerne vender’-deltager afslører ægteskab

Deltageren, der for tiden søger kærligheden i datingprogrammet 'Kærlighed hvor kragerne vender', blev gift som 19-årig.

I tirsdagens afsnit af 'Kærlighed hvor kragerne vender' åbnede Kamilla op om, at hun har haft en hård fortid. Det gjorde hun, da hun sammen med sin date Nicolai og de andre piger legede legen 'S, P eller K'.

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg melder ud: Det er slut

Artiklen fortsættes under videoen med Mille, der fortæller, hvad der skal ske efter 'X Factor'...

Her satte hun ikke mange ord på sin fortid, da hun blev meget følelsesmæssigt påvirket af at tale om det. Men siden har 'Kærlighed hvor kragerne vender'-deltageren åbnet op om, at hendes far gik bort efter mange års alkoholmisbrug, da hun var 14 år gammel, og at hun senere har været i to forhold, som indebar både fysisk og psykisk vold.

Men midt i alt det dårlige er der også sket noget virkelig godt og lykkeligt. For Kamilla er mor til Lara.

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget kostede Fie Laursens babyshower

- Jeg har kendt Laras far i rigtig mange år, fordi han har været en ven af familien. Vi blev gift som 19-årige, fortæller Kamilla.

Lara er i dag 9 år gammel, og Kamilla har et virkelig godt forhold til sin far.

- Vi blev så skilt igen, men vi har altid kunnet finde ud af det. Der har aldrig været noget med ham. Han er en god far, siger hun.

Kamilla har det i dag rigtig godt. Hun kæmper med, at hun stadig har mareridt, og så har hun det svært med fulde voksne og at få tillid til mænd. Men lykkes det at bruge sine erfaringer konstruktivt.

- Der er ikke mange ting, jeg fortryder i mit liv, og alt har jo gjort mig til den, jeg er. Det kan godt være, jeg har haft nogle svære perioder, hvor jeg har været langt nede. Men jeg har det jo mega godt nu og er stærk. Så jeg ser sådan på tingene, at der ikke er noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget, fortalte Kamilla tidligere på ugen.

LÆS OGSÅ: Tidligere sportsstjerne afslører graviditet