Jesper sendte en tårevædet Victoria hjem: Jeg blev fremstillet som en skurk

Ifølge Jesper bliver han fremstillet som en skurk i aftenens program, men han gjorde blot, hvad der skulle til for at komme i finalen.

I aftenens afsnit af 'Hjem til gården' blev der grædt salte tårer hos 19-årige Victoria Suzette Kahr fra Bjæverskov, der blev udvalgt til tvekamp af 35-årige Jesper Holmgaard fra Rebild. Storbonden Michelle Larsen havde udpeget ham som førstekæmper, og hos andenkæmperen Victoria stod skuffelsen malet i ansigtet. Hun følte sig uretfærdigt behandlet med baggrund i, at deltagerne Tina og Kasper ikke havde været i tvekamp på noget tidspunkt, mens hun var blevet valgt for anden gang i træk.

Da kæmperne skulle gå til hver deres hytter dagen før tvekampen, ænsede hun da heller ikke Jesper med så meget som et blik.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: 'Hjem til gården'-deltager tæt på at besvime

- Jeg havde det ikke godt med at vælge Victoria, men jeg vidste, hun sjældent kiggede i bondebogen (viden), mens jeg havde studeret den rimeligt meget, siger Jesper Holmgaard til Realityportalen.

- Styrke og teknik var jeg ikke så bange for, fortsætter han, der tænkte meget taktisk så tæt på finalen, hvor vinderen får hovedgevinsten på en halv million kroner.

LÆS OGSÅ: Undrer du dig også? Derfor mangler der en kvindelig landmand i ’Landmand søger kærlighed’

Victoria bestemte, hvad der skulle dystes i af enten teknik, styrke eller viden. Overfor deltagerne havde Jesper snedigt givet udtryk for, at han ikke brød sig om at stable halmballer vel vidende, at det var en af hans store styrker. Og da Victoria hørte det, hoppede hun i fælden og valgte netop styrke.

LÆS OGSÅ: WOW! Linse har på rekordtid tabt 19 kilo

Tvekampen endte med, at Jesper vandt, og Victoria tudede igen. I interviewet lagde hun ikke skjul på, at hun som konkurrencemenneske hader at tabe. Ikke desto mindre vendte Jesper tilbage til gården og blev vel modtaget af de øvrige finalister Michelle Larsen, Tina Jakobsen og Kasper Gregersen.

- Jeg manipulerede lidt og det lykkedes. Til gengæld blev jeg fremstillet som lidt af en skurk på tv. Det var måske ikke så rart, erkender Jesper set i bakspejlet.

LÆS OGSÅ: WOW! Se hvor hurtigt Caroline Wozniacki giver op