'Hjem til gården'-vinder mistede nært familiemedlem under optagelserne

Simon gik fra glæde til sorg, da han som vinder af 'Hjem til gården' tog direkte hjem til begravelse.

Simon Rasmussen, 29, blev i aftenens afsnit af 'Hjem til gården' udråbt som vinder af TV 2-programmet. Med titlen følger også en præmie på 500.000 kroner, men glæden over at vinde det ti ugers lange realityprogram blev vendt på hoved, da Simon efter optagelserne skulle hjem til begravelse.

- Min farmor døde, mens jeg var derinde. Jeg fik det at vide to timer efter, jeg havde slået Mikkel i duel, så det var fra den ene yderlighed til den anden, fortæller Simon til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Michelle overrasket over taktikken i ’Hjem til gården’: Det minder om ’Paradise Hotel’

Simon vidste godt, at hans farmor kunne dø, mens han var inde på gården, og han havde aftalt med sin far, at han skulle ringe, hvis der blev noget, derfor vidste Simon godt, hvad klokken havde slået, da han bliver kaldt ind af produktionsfolkene for at tage telefonen.

Simon fra 'Hjem til gården'. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)
Simon fra 'Hjem til gården'. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

- Det var en mulighed, at hun kunne dø, men man kan aldrig helt forberede sig på den slags. Jeg var hjemme hos hende dagen inden, jeg tog afsted, for at sige farvel, fortæller Simon, hvis farmor døde af alderdom.

LÆS OGSÅ: ØV: Elsket program lukker og slukker

Da Simon fik beskeden om farmorens død, var der kun to dage tilbage af opholdet i "Hjem til gården", så familien udskød begravelsen, så han kunne komme med.

- Jeg havde så meget glæde at dele, men det kunne jeg bare ikke på daværende tidspunkt, fortæller Simon, der vandt TV 2-programmet og de 500.000 kroner.

LÆS OGSÅ: JUHUU: Få et smugkig på det nye ‘Nybyggerne’