I beautyboxen med Beier: Charme, selvtillid og HØJT hår

Tv-vært Lene Beier giver sine bedste fif.

Tv-værten Lene Beier holder sig sprød med dyr hudpleje og livets goder.

- Jeg hader fladt hår, lyder det uden omsvøb fra Lene Beier, da HER&NU er på visit i tv-værtens beautybox.

Fladt hår har da heller ikke just kendetegnet den folkekære tv-vært, der i næsten et årti har holdt både fanen og håret højt i en perlerække af husalterets største hits - bl.a. 'Hjem til gården', 'Landmand søger kærlighed' og senest 'Beier over hækken'.

Charme, selvtillid og højt hår - Lene Beier er en laber årgang 1977 - få tv-darlingens skønne favoritter her:

Det glatte lag

- Jeg bruger kun produkter fra SkinCeuticals i ansigtet. De er dyre, men de er meget aktive og virker godt på min hud. Efter jeg er fyldt 40 har jeg valgt at bruge flere penge på ansigtsprodukter, da jeg gerne vil holde huden flot og velplejet, siger Lene Beier, som graver dybt i portemonnæen, når hudplejefavoritterne skal i hus.

- Mine yndlingsprodukter er SkinCeuticals 'C E Freulic Vitamin C Antioxidant' serum (1280 kr.) under min dagcreme, da den beskytter min hud i dagtimerne og 'Glycolic 10 Renew Overnight' (580 kr.), som giver huden et boost, når jeg sover.

- Jeg går fast hos Your Age i Århus, hvor jeg får diverse ansigtsbehandlinger. Jeg har både fået Ultherapy (kollagen-boostende og opstrammende ultralydsbehandling), laser og for nylig en Milk Peel (mild, kemisk peeling med bl.a. mælkesyre og salicylsyre) for første gang - det er meget lækkert.

LÆS OGSÅ: Jesper Buch deler glædelig nyhed

Charme, selvtillid og højt hår

- Jeg er meget glad for saltvandsspray (199 kr.) og hårpudder (179 kr.) fra Redken, da fladt hår er noget, jeg virkelig hader, siger Beier, som har fundet både signatur-frisuren og farven efter utallige udskejelser i ungdommen.

- Jeg husker alle de hårfarver, jeg forsøgte mig med i ungdomsårene. Det var ikke kønt, men det var sjovt... nu holder jeg mig i den lyse ende. Men jeg har prøvet både rødt, sort, gult, orange, gråt og hvidt, griner Beier.

LÆS OGSÅ: Michelle overrasket over taktikken i ’Hjem til gården’: Det minder om ’Paradise Hotel’

La dolce vita

- Jeg er livsnyder, så jeg gør det, jeg har lyst til. Jeg siger sjældent nej til hygge og forsøger at vælge de ting, der gør mig glad, lyder det fra hyggge-hedonisten Lene Beier.

LÆS OGSÅ: YES! Melvin vender tilbage til skærmen

Aromaterapi

Udover favoritterne til ansigtet fra SkinCeuticals, sværger Lene Beier til make-up og kropsplejeprodukter danske Marianne Tromborg.
- Yndlingsprodukterne er 'Aroma Bodylotion' (380 kr.) - som man har lyst til at spise, fordi den dufter så godt og Tromborgs mineralpudder (380 kr.), som giver den smukkeste glød på tv.

LÆS OGSÅ: Åbner op om brud: Sådan opdagede jeg, at han var utro