Marianne efter exit: Jeg tænkte, at jeg var fuldstændig fejlcastet

Marianne måtte i aftes forlade 'Hjem til gården', hvor hun kæmpede med at finde sin plads.

Marianne, 39, blev i aftenens afsnit af 'Hjem til gården' valgt som førstekæmper af Jonas, der var blevet udvalgt som storbonde af Michelle, der forrige søndag måtte forlade det populære realityprogram på TV 2.

Marianne viste for første gang i programmet stærke følelser, da hun ved middagsbordet pludselig bryder sammen i gråd over Jonas' temperamentsfyldte opførsel. Jonas havde undervejs i programmet fået en side frem, som de andre deltagere ikke brød sig om at se, og som Jonas heller ikke selv brød sig om, derfor valgte han også frivilligt at forlade programmet.

LÆS OGSÅ: Michelle overrasket over taktikken i ’Hjem til gården’: Det minder om ’Paradise Hotel’

Selvom Jonas forlod programmet, så skulle Marianne stadig i kamp, og hun valgte Daniel som andenkæmper. Marianne nåede ikke Daniel til sokkeholderne i duellen og måtte derfor tage hjem i aftenens program af 'Hjem til gården'.

Jonas og Marianne fra 'Hjem til gården'. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)
Jonas og Marianne fra 'Hjem til gården'. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

LÆS OGSÅ: Trist melding: Slut med 'X Factor'

IKKE SET PÅ TV

Hvad, man ikke ser i programmet, er, at Marianne i starten kæmpede med at finde sin plads og meningen med programmet.

- Den største udfordring på gården var den første dag og nat, hvor jeg var blevet overrasket over og havde svært ved at indfinde mig med setuppet på gården. Jeg sad søvnløs og talte stjernerne og ønskede mig selv på månen, fortæller Marianne til HER&NU og fortsætter:

- Jeg tænkte, at jeg var fuldstændig fejlcastet til projektet, og det undrede mig, at de ikke havde valgt 12 håndværkere af hankøn med programmets prioriteter og fokus, eller om jeg var havnet i 'Big Brother' på gården, hvor der ikke var fokus på alt det, der var spændende ved det simple bondegårdsliv og dyrene, jeg have set frem til, fortæller Marianne.

LÆS OGSÅ: WOW! STORT vægttab: Kan du kende denne 'Hjem til gården'-deltager?

Marianne fra 'Hjem til gården'. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)
Marianne fra 'Hjem til gården'. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

Marianne har i flere år været med til at opbygge og bo i en selvforsynende landsby i Nordbrasilien og arbejdet med permakultur, og det optog hende derfor at skulle leve det primitive liv på gården.

- Men jeg gravede dybt og lavede huller til hestefolden, og jeg fik mig arbejdet ud af det værste dagen efter og fremadrettet, slår Marianne fast, som er glad for hele oplevelsen.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par efter fertilitetsrejse: Nu er lillesøster kommet

LÆS OGSÅ: YES! 'Stormester' vender tilbage