Michelle overrasket over taktikken i ’Hjem til gården’: Det minder om ’Paradise Hotel’

Det kom meget bag på Michelle, at taktikken fyldte så meget af opholdet, og havde hun vidst det, så er det ikke sikkert, hun havde tilmeldt sig.

Michelle Jørgensen, 28, tabte i aftenens afsnit af 'Hjem til gården' på TV 2 til Martin i en duel om teknik og måtte forlade gården. Taktisk havde Michelle ellers formået at sætte sig stærkt sammen med Simon, Daniel og Jonas, og hun nåede at være storbonde to gange. Og selvom Michelle så ud til at være god til det taktiske, så fyldte det meget mere, end hun havde troet og håbet på, inden hun tog ind på gården.

- Jeg var meget overrasket over, hvor taktisk det var. Når jeg har set de andre sæsoner derhjemme, så har jeg aldrig haft den følelse som seer, at der var så meget taktik, som der var i denne sæson. Og det kom virkelig hurtigt. Man ser det ikke helt på tv, men faktisk allerede efter første tvekamp, begynder der at blive lavet alliancer, grupper og aftaler på kryds og tværs. Så det kommer meget hurtigt, synes jeg, for vi er stadig meget nye i det og kender ikke hinanden, fortæller Michelle til HER&NU.

LÆS OGSÅ: WOW! STORT vægttab: Kan du kende denne 'Hjem til gården'-deltager?

Hanne og Michelle fra 'Hjem til gården'. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)
Hanne og Michelle fra 'Hjem til gården'. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

De medvirkende i årets sæson har også efter optagelserne talt om, at taktikken fyldte meget, og hvad det kan skyldes.

- Vi ved ikke, om det skyldes det nye tvist. I hver uge har man det her valg som storbonde, om det er fællesskabet eller noget til en selv, man vælger. Det er jo nyt i forhold til, hvad der har været før, og det er med til at skabe splid, forklarer Michelle, der dog så sig nødt til at deltage i det taktiske.

- Lige pludselig falder man bare ind i det, og man affinder sig med, at det er sådan, det bliver nødt til at være, hvis man gerne vil være en del af det. Men inden, jeg tog afsted, der havde jeg ikke regnet med, at det ville være sådan. Det var ikke det billede, jeg tænkte, jeg skulle være en del af, fortæller Michelle.

LÆS OGSÅ: Besvimede i 'Hjem til gården': Ikke alt blev vist på tv

Michelle fra 'Hjem til gården'. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)
Michelle fra 'Hjem til gården'. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

Minder om 'Paradise Hotel'

Michelle er i tvivl om, hvorvidt hun havde meldt sig til programmet, hvis hun havde vidst, det ville være så taktisk.

- Det ved jeg faktisk ikke. Det bliver måske nok lidt for reality-agtigt, og jeg havde ikke set ’Hjem til gården’ i den forstand. Som det er klippet nu, er det i hvert fald et rigtigt underholdningsprogram. Det minder måske lidt om ’Paradise’ uden vi selvfølgelig er sammen på kryds og tværs, men alt det med taktik, og at man hele tiden skal kigge sig over skulderen, og hvem kan man stole på og sådan, så er det lidt som ’Paradise’. Ærligt, så bliver man sgu lidt paranoid, fortæller Michelle.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Ramt af stress

Michelle havde det dårligt med at skulle lyve for de andre, men igen var det en del af gamet.

- Jeg er virkelig ikke en god løgner, men man ved, at man i sidste ende kommer til at såre en - det gør du, hver gang du er storbonde, og man skal tage det her førstekæmpervalg. Det er virkelig ikke sjovt at skulle slukke drømmen for en, for vi vil jo alle sammen gerne være der, fortæller Michelle.

LÆS OGSÅ: Derfor er der ikke corona-regler på 'Paradise Hotel'

Michelle er trods alt glad for at have deltaget i programmet, da hun har fået en masse gode venner, og hun har lært nogle håndværksmæssige færdigheder, som hun er stolt af.

- I weekenden skal jeg hjem og bygge en terrasse med min far, smiler Michelle glad.

LÆS OGSÅ: Røvrendt af Michelle: Hun var jo også bare en marionetdukke