‘Hjem til gården’-lykke: Faldt for Marie i svømmehallen

Jonas Haagensen er højtflyvende på kærlighed.

Forårssolen er begyndt at titte frem, og med den er der både nyt på kærestefronten og boligsituationen hos 'Hjem til Gården'-deltageren Jonas Haagensen fra Ny Højen ved Vejle. Sidste søndag fortalte den fraskilte far til Siri-Maj på 10 år og 13-årige Matthis til seerne, at han måtte sove på sofaen på grund af pladsmangel i hjemmet.

Men siden sidste års optagelser af det populære program har han købt et ældre, men større hus i nærheden, og som han er i færd med at renovere fra A-Z, så der snart bliver plads til alle.

LÆS OGSÅ: Amalie i hård udmelding om de andre fruer

Og så tilsmilede lykken Jonas sidste efterår i svømmehallen, hvor han fungerer som livredder, da han mødte Marie.

- Vi mødtes på den gode, gammeldags måde helt uden Tinder eller andet digitalt indblandet. Marie er tidligere elitesvømmer, så vi begyndte at snakke sammen. Det er så nyt endnu, og vi er bare så glade for hinanden, siger den 40-årige deltager.

LÆS OGSÅ: Philip May efter operation i hovedet: Klar til at se fremad

 I sommertiden fungerer Jonas som helikopterpilot, mens han er livredder i en svømmehal om vinteren (Foto: Niels Henrik Dam)

Det er ikke kun kærlighed, som Jonas er høj på. I sommerhalvåret fungerer han også som helikopterpilot i sit eget firma 'Sima Helikopter'. Certifikatet fik han i 2010, og siden 2013 har han hovedsageligt fløjet rundt med turister i Skagen, Blokhus og Løkken.

- Det var en drengedrøm, der gik i opfyldelse, og når vejret er godt, så trænger jeg til at komme op til friheden, siger Jonas på flyvepladsen ved Vamdrup.

LÆS OGSÅ: Linse fortryder kosmetiske indgreb: Stop mens legen er god!

LÆS OGSÅ: Opløst i tårer: Det er som at miste en arm
Forårssolen er begyndt at titte frem, og med den er der både nyt på kærestefronten og boligsituationen hos 'Hjem til Gården'-deltageren Jonas Haagensen fra Ny Højen ved Vejle. Sidste søndag fortalte den fraskilte far til Siri-Maj på 10 år og 13-årige Matthis til seerne, at han måtte sove på sofaen på grund af pladsmangel i hjemmet. Men siden sidste års optagelser af det populære program har han købt et ældre, men større hus i nærheden, og som han er i færd med at renovere fra A-Z, så der snart bliver plads til alle. LÆS OGSÅ: Amalie i hård udmelding om de andre fruer Og så tilsmilede lykken Jonas sidste efterår i svømmehallen, hvor han fungerer som livredder, da han mødte Marie. - Vi mødtes på den gode, gammeldags måde helt uden Tinder eller andet digitalt indblandet. Marie er tidligere elitesvømmer, så vi begyndte at snakke sammen. Det er så nyt endnu, og vi er bare så glade for hinanden, siger den 40-årige deltager. LÆS OGSÅ: Philip May efter operation i hovedet: Klar til at se fremad I sommertiden fungerer Jonas som helikopterpilot, mens han er livredder i en svømmehal om vinteren (Foto: Niels Henrik Dam) Det er ikke kun kærlighed, som Jonas er høj på. I sommerhalvåret fungerer han også som helikopterpilot i sit eget firma 'Sima Helikopter'. Certifikatet fik han i 2010, og siden 2013 har han hovedsageligt fløjet rundt med turister i Skagen, Blokhus og Løkken. - Det var en drengedrøm, der gik i opfyldelse, og når vejret er godt, så trænger jeg til at komme op til friheden, siger Jonas på flyvepladsen ved Vamdrup. LÆS OGSÅ: Linse fortryder kosmetiske indgreb: Stop mens legen er god! LÆS OGSÅ: Opløst i tårer: Det er som at miste en arm