Michael Maze, Morten Münster, Hanne Münster, Micky Skeel og 
Thomas Skov er blandt deltagerne i 'Jaget vildt - Kendte på flugt' sæson 2. (Foto: Anthon Unger.)
Michael Maze, Morten Münster, Hanne Münster, Micky Skeel og Thomas Skov er blandt deltagerne i 'Jaget vildt - Kendte på flugt' sæson 2. (Foto: Anthon Unger.)

Her er de skjulte regler i 'Jaget vildt'

For deltagerne i 'Jaget vildt' er der en række regler for, hvad de må og ikke må, når de skal forsøge at holde sig skjult for efterforskerne i 10 dage.

I 'Jaget vildt - Kendte på flugt' skal fire hold med to kendte danskere på hvert forsøge at holde sig skjult for nogle af Danmarks mest erfarne efterforskere. Målet er, at de skal gemme sig i i alt 10 dage uden at blive fundet, og her er der nogle regler, de skal overholde.

Det fortæller et af parrene, der består af YouTuberne Morten og Hanne Münster.

Morten og Hanne Münster fortæller om deres deltagelse i 'Jaget vildt'...

LÆS OGSÅ: Anders Lund Madsen melder ud om barn nummer otte

- Vi måtte kun hæve 1000 kroner hver dag, og vi havde 5000 kroner i alt. Vi måtte godt hæve 1000 kroner, men vi måtte også godt gå ind i en butik og bare købe for 5000 kroner, forklarer Morten.

Derudover skulle deltagerne holde sig indenfor Danmarks grænser, og de måtte ikke bare slå et telt op i skoven og gemme sig dér i 10 dage, da der også var en forventning til, at der ville blive lavet noget godt tv.

- Vi skulle sove et nyt sted hver nat, lyder det fra Hanne.

LÆS OGSÅ: Berørt Sarah Grünewald efter 'Vild med dans': Jeg var ikke til stede

Når det kommer til efterforskernes optagelser og aflytning af de personer, som Hanne og Morten undervejs på deres flugt var i kontakt med, var det gældende, at efterforskerne skulle have tilladelse fra personerne selv til at bruge optagelserne i realityprogrammet.

- Der var mange regler omkring kamera og at filme i forhold til, når de går ind og forhører folk, vi kender. De går først ind og forhører, og så bagefter så laver de en kontrakt. Så de kan godt filme i tyve minutter med en person, og så kan han bagefter sige, at det må de ikke bruge. Det oplevede vi flere gange, hvor vi brugte en person, og så fik vi at vide, at vi måtte ikke bruge den person alligevel, fortæller Morten.

'Jaget vildt - Kendte på flugt' kan ses torsdage klokken 21.00 på Kanal 5 og på discovery+. 

LÆS OGSÅ: Nicolai friede til Silas: Nu har de smidt forlovelsesringene