Gunnvørs ømme punkt: Jeg har det rigtig stramt med at hype bestemte skønhedsidealer

Gunnvør bekymrer sig om, hvilke signaler hun sender til unge piger. Derfor er det vigtigt for hende, at 'Forsidefruer' handler om andet, end hvordan man ser ud.

38-årige Gunnvør Virgarsdóttir har været med i alle otte sæsoner af 'Forsidefruer', og så længe hun kan genkende sig selv i realityprogrammet, vil hun fortsætte med at være en af de seks fruer.

Men der er et område, som nager hende en smule. For ifølge Gunnvør kan det hele blive en smule overfladisk, hvis der aldrig er emner i 'Forsidefruer', der omhandler for eksempel klima og miljø eller børns rettigheder.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne skal alligevel ikke giftes: Ting er kommet frem

- Vi er også kvinder, der går op i samfundet og i den verden, vi lever i. Hvis de kun filmer os, når vi får lavet negle og går til premierer, så bliver det utroligt tomt og utroligt langt fra mit liv, siger hun til Realityportalen.

Det perfekte ydre

Selvom hun i den nyeste sæson har fokus på emner med mere dybde og blandt andet også har inviteret seerne ind i sin hverdag med tre børn, som sagtens kan være kaotisk, så er det på mange måder mest Gunnvørs glamourøse liv som influencer og forretningskvinde, der fylder i 'Forsidefruer'.

(Foto: Janus Nielsen.)
(Foto: Janus Nielsen.)

LÆS OGSÅ: AV! Så hård er Teitur mod Christel

Men man ser også i den nye sæson en historie fra hendes arbejde som ambassadør for Red Barnet. Det er den slags historier hun ofte må kæmpe lidt med produktionen for at få lov til at få med, og hvis det stod til Gunnvør, skulle de fylde endnu mere, end hvad det gør.

- Jeg synes, det er en vigtig kontrast til alt det glamourøse og fokus på at hybe bestemte skønhedsidealer, for det har jeg det rigtig stramt med. For mig er det en lille bitte smule svært at være i noget, som man ved, henvender sig til unge mennesker, og som samtidig dyrker det ydre rigtig meget, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Nyt realitypar!

Gunnvør er som bekendt mor til Sigga, 9, Hanna, 6, og Hugo, 4, og hun bekymrer sig derfor ekstra meget om, hvad det er for nogle signaler, hun gennem 'Forsidefruer' sender til unge og især til unge piger.

- Det bliver meget karikeret, hvor let og hvor meget man bare kan ændre på sit udseende i form af for eksempel skønhedsoperationer og indgreb, hvis man er utilfreds. Jeg synes ikke, det er den rigtige vej at gå.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe har født: Indlægges i en måned